Tam yerine sormuşsun buralarda Steve benden sorulur hehe

Şimdi öncelikle tekken Legend i bilmen lazım kodlamaları anlaman için sitemizin legend kısmından bakabilirsin . Sonra denediğin komboya gelince orada kullanılan Bound hareketi oyunun en zor hareketlerinden ve çok iyi el alışkanlığı istiyor ne derece oynuyorsun el alışkanlığın nedir bilmiyorum ama cidden çok pratik isteyen bi kombo legend olarak yazıyorum sana

Counter B1 bflk (F3)1 df121 bflk f3 db ws12 bound f21b flk f31 kombo bu kadar şimdi biraz açıklayayım

B1 vurduktan sonra geri basılı tutuyosun dikkat et Steve bir Stile geçicek sallanır böle ona Flk ( Flacker Stance ) deniyor buna geçmedeki amacın diğer hareketleri hızlı çıkarmaktır şimdi halk dili yazıyorum

Counter aç pratikte geri kare yap ve geri basılı tut adam bayılır bayılmaz ileriye ve X e basılı tut steve öne kayıcak sonra acık daha kayıcak ikinci kayışında kareye bas böylece ışıklı vurucaksın sonra önçapraz hızlıca kare üçgen kare yapıp yine geri basılı tutucan flk ye geçicek zor kısmı burası önçapraz kare üçgen kare geri basılı hemen çok hızlı ileri X yapcaksın ileri kayınca geriçapraza basılı tutucaksın durucak Steve durdurunca elini bırak kare ve üçgen yap bound olucak sonra ileri üçgen kare geri basılı tutup ileri X kare bu kadar

bound kısmını tekrar anlatıyorum önçapraz kare üçgen kare geri basılı tutup hemen ileri x geri çapraz basılı sonra bırak kare üçgen en zor kısmı burası bol pratik istiyo

Daha açık nasıl anlatılabilir bilmiyorum birazda senin çabalaman şart .
Ayrıca Buradan Benim yazdığım Steve Strateji rehberine göz atabilirsin işine yarıcak şeyler bulacağından eminim ama hepsinden önce Legend ı bilmen lazım
steve-fox-f217/tekken-6-steve-fox-strateji-t2163.html?hilit=Steve%20Strateji#p30871