• Reklam

Stewe Fox

Tekkenle alakalı genel hertürlü bilgi, tartışma, sorular, anketler ve yarışmaları bu başlıktan takip edebilirsiniz...

Stewe Fox

Mesajgönderen ogulcan » 29 Haz 2010 Sal, 4:47 pm

Iyi gunler arkadaslar. Bir kac haftadir stewe fox'la oynamayi deniyim dedim ama sample combo 6'da cok zorluk cekiyorum. Stewe Fox'la oynuyan arkadaslar yardimci olabilirse puf noktalarinda cok sevinirim. Baslangictaki counteri FLK ve DKI'yi cozemedim.
Kullanıcı avatarı
ogulcan
8.kyu
8.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Stewe Fox

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 29 Haz 2010 Sal, 5:08 pm

Tam yerine sormuşsun buralarda Steve benden sorulur hehe :D Şimdi öncelikle tekken Legend i bilmen lazım kodlamaları anlaman için sitemizin legend kısmından bakabilirsin . Sonra denediğin komboya gelince orada kullanılan Bound hareketi oyunun en zor hareketlerinden ve çok iyi el alışkanlığı istiyor ne derece oynuyorsun el alışkanlığın nedir bilmiyorum ama cidden çok pratik isteyen bi kombo legend olarak yazıyorum sana :D
Counter B1 bflk (F3)1 df121 bflk f3 db ws12 bound f21b flk f31 kombo bu kadar şimdi biraz açıklayayım :D

B1 vurduktan sonra geri basılı tutuyosun dikkat et Steve bir Stile geçicek sallanır böle ona Flk ( Flacker Stance ) deniyor buna geçmedeki amacın diğer hareketleri hızlı çıkarmaktır şimdi halk dili yazıyorum :D Counter aç pratikte geri kare yap ve geri basılı tut adam bayılır bayılmaz ileriye ve X e basılı tut steve öne kayıcak sonra acık daha kayıcak ikinci kayışında kareye bas böylece ışıklı vurucaksın sonra önçapraz hızlıca kare üçgen kare yapıp yine geri basılı tutucan flk ye geçicek zor kısmı burası önçapraz kare üçgen kare geri basılı hemen çok hızlı ileri X yapcaksın ileri kayınca geriçapraza basılı tutucaksın durucak Steve durdurunca elini bırak kare ve üçgen yap bound olucak sonra ileri üçgen kare geri basılı tutup ileri X kare bu kadar :D bound kısmını tekrar anlatıyorum önçapraz kare üçgen kare geri basılı tutup hemen ileri x geri çapraz basılı sonra bırak kare üçgen en zor kısmı burası bol pratik istiyo :D Daha açık nasıl anlatılabilir bilmiyorum birazda senin çabalaman şart .

Ayrıca Buradan Benim yazdığım Steve Strateji rehberine göz atabilirsin işine yarıcak şeyler bulacağından eminim ama hepsinden önce Legend ı bilmen lazım :D
steve-fox-f217/tekken-6-steve-fox-strateji-t2163.html?hilit=Steve%20Strateji#p30871
En son DevilNeverCryy tarafından 29 Haz 2010 Sal, 6:06 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen ogulcan » 30 Haz 2010 Çrş, 5:36 pm

Legend'i gayet iyi biliyorum. Bryanda bendne sorulur :) ama bu stevein kendine has haraketleri inanilmaz garip geldi. Simdi ugrasmaya baslicam baya daha karisik bu adam bryandan, oyle bir yazmisin ki okuyunca gozum korktu cok uzun :) . Emegine saol okuduklarini deniyip yaparim umarim. Sorum olursa sana donerim cok sagol yine :)
Kullanıcı avatarı
ogulcan
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 30 Haz 2010 Çrş, 9:12 pm

Aslında legend i bildiğini bilseydim altdaki yazıları yazmazdım :D Steve in bu oyunda sevdiğim kısmıda o zor her eline alan oynayamıyor emek istiyor ben 3 ayda alıştım adamıma şimdi gayet iyi anlaşıyoruz ama yazdığım epey emek isteyen bi kombo steve de epey emek isteyen bi karakter aklında olsun takıldığın her konuda yardımcı olurum :D

Buradan combo videolarıma bakarak fikir sahibi olabilirsin ilk video genelde kapışma kombolarından oluşuyo ilk çalışmamdı daha zorları istersen aşağı bakabilirsin :D

http://www.youtube.com/watch?v=xl_59QdVSCo

http://www.youtube.com/watch?v=FA2HAPGEdes
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen ogulcan » 01 Tem 2010 Prş, 1:37 am

Cok saol yardimlarindan dolayi. 6yi tam olarak yapamadim ama cok benzer combolar turettim :) O zor dedigin kisim gercekten bir gunde yapilicak sey degilmis :) Bir hafta falan deniyiim bakalm olur umarim.
Kullanıcı avatarı
ogulcan
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 01 Tem 2010 Prş, 2:05 am

O Sample komboya pek takılma güzelde değil zaten o bounda gelince ben bile şu an % 90 filan yapıyorum her gün pratik yapmama rağmen baya uğraş istiyo ve bırakıncada gidiyo süraki pratik şart :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Dön Tekken Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir