• Reklam

Tekken'e başlama hikayeniz

Tekkenle alakalı genel hertürlü bilgi, tartışma, sorular, anketler ve yarışmaları bu başlıktan takip edebilirsiniz...

Re: Tekken'e başlama hikayeniz

Mesajgönderen WRAHT » 12 Eyl 2009 Cmt, 2:53 pm

Yazdığınız şeylerden anladığım kadarıyla çoğumuzun Tekken'e başlamasının sebebi Tekken'in oynamaya değer bir oyun olduğunu farketmemiz. Benim ki ise ilk olarak başlamamın sebebi Tekken 5'in kapak resmiydi. Tabiyki sonuna kadar hakkını vermişler. Bizimde onu sonuna kadar desteklememiz gerekiyor.

HERŞEY TEKKEN İÇİN...Yürüyün aslanlarım. En güzel combolar sizin olsun. :D
Kullanıcı avatarı
WRAHT
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Reklam

Mesajgönderen tekken 5 » 14 Eyl 2009 Pzt, 12:02 pm

benim hikayem ise şu kuzenimde ps2 varmış ama ben tekken oynadığımı bilmiyomuşum o zamandan beride en sevdiğim oyundu sonra kuzenim ps2sini sattı ve daha sonra şöle oldu. ablamla psp almaya gitmiştik psp'i aldığımızda adama sordumki içinden hangi oyun çıkıyo die oda tekken 5 DR dedi. başladığım seri tekken 5 DR oldu.ben ilk mokijin le oynadım en sevdiğim adam ninaydı ama bu siteyi buldumda dragunovun biraz ezildiğini gördüm dragunovu sevmeye başladım.ama bu siteyi bulduğum çok iyi oldu çünkü tekken ilgili bütün sırların cevabını burda bulabiliyorum :D
En son tekken 5 tarafından 18 Eyl 2009 Cum, 7:50 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
lili dragunov hwoarang nina
GET READY OF THE NEXT BATTLE
Kullanıcı avatarı
tekken 5
4.dan
4.dan

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen Steve_2 » 15 Eyl 2009 Sal, 2:48 pm

devil jin kazama_8 yazdı:bu tekken serüveninden çok etkilendim ist un hangi semtinde oturuorsun ve msn adresini verirsen mutlu olurum kapışmak için ve ayrıca turnuva düzenlemek isteriz...

Teşekkür ederim.Benim oturduğum semt K.Çekmece.Ayrıca msn adresimde profilimde yazıyor.Çok duygulandım.İlk defa biri yazdıklarımı beğendi :cry:
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen ForgetMeNot » 18 Eki 2009 Pzr, 1:11 am

İlk olarak Tekkeni arkadaşımdan ödünç olarak aldığım 8 bitlik ateri kasediyle tanıdım ama karakterlerde pek fazla hareket olmadığı için fazla üstünde durmamıştım.Daha sonra semtimizde bulunan ateri-bilardo salonunda Tekken 2 (verB) oyununu Nina karakteriyle oynayan ve önüne geleni yenen bir bayanı gördükten sonra oyuna merak saldım :mrgreen: İlerleyen yıllarda Tekken hayatımın dönüm noktası liseye başlamam oldu.Çünkü okulum kızıladaydı ve Fantasy Land ve Joy adlı arcade salonlarına yakındı.Bu sayede lise hayatım boyunca yani 4 yıl TTT ve T4 oynayarak geçirdim.O zamanlar konsolum olmadığı için bilgisayarımda T3 oynamaktaydım.Fazla uzatmayım şuandada konsolumla Tekken macerasına T5 le devam ediyorum.Bıkmadan oynadığım tek oyundur. :D
Kullanıcı avatarı
ForgetMeNot
8.kyu
8.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen NinaForever » 18 Eki 2009 Pzr, 8:21 am

Ben 7.5 8 yaşındaydım.Bir gün alt komşumuza gitmiştik.Bir baktım bi dövüş oyunu oynuyo.Bu ne diye sordum.O da Tekken 4 dedi.Sonra ne zaman onlara gitsem o Tekken 4 oynuyodu.Bir gün yine onlara gitmiştim.O da bana Tekken 5 i aldım demişti.Bende aa gerçektenmii? diye sormuştum.Anneside Ps salonda olduğu için oynamamıza izin vermiyodu :evil: Neyse o aldı Cd yi çıktık bizeee.O CD yi taktı ama benimkinde çip olmadığı için oyun açılmadı.Ben bir ağlama krizine girmişim,ablam zor susturdu.Sonra bir gün yine carrefour dayken babama babaaa hadi Ps a oyun alalım demiştim.Babam da hıııı yarın gidip çip taktıralım sende istediğin oyunu alırsın demişti.Benim kanatlarım çıkmıştı resmen sevinçten bi Halo m eksikti.Yarın başladı maceralı günümüzz.Gittik önce çip taktırdık daha sonra oyun aldık ama ben bi türlü Tekken 5 i bulamıyodum :o Sonra babamın bi arkadaşına sorduk o da nerde olduğunu söyledi.Uçarak gittik Tekken 5 i aldık.Eve gittik ben hemen açtım Tekken i.Tekken 4 oynarken komşumuz Nina yı biraz övmüşlerdi ablamla.Bende Tekken 5 i alınca hemen Nina yla oynadım.O duruşa o gözlereee hayran oldum adeta.Artık Nina benim favori karakterimdi.Artık 10 yaşına gelmiştim ve İzmir deydik.Ben artık sürekli sitede ana karakteri Nina olan az kişilerden olduğum için DeadlyAssassin in kapışma videolarını izliyodum :D Onu örnek almışımdır :D Daha sonra birden PSP diye tutturdum.Bir pazar günü Forum Bornova ya gitmiştik.Orada Psp'yi bulduk biraz göz attıktan sonra aldık. Sonra sıra geldi Tekken'i bulmaya.Hiçbir yerde yok.En sonunda bulduk nerede olduğunu.Hemen gittik.Tabi babamda nası sinirli.Gittik koşa koşa.Önce göremedik,umutsuzca tam çıkarken ben gördüm!!!Aldık hemen eve gittik.Ben şarja taktım ve oynamaya başladım.Hemen Nina yla Story Mode u bitirdim.Ve birkaç ay sonra İst. e döndük.Şimdi Nina ile Divine Fist im ve çook mutluyum.Bu arada ablamda Lili sever ama sürekli f+3 yapar. :lol: :lol:
En son NinaForever tarafından 22 May 2011 Pzr, 3:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 17 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 19 Eki 2009 Pzt, 7:41 am

Herkesin çok güzel hikayeleri var okurken çok güldüm bazılarında xD yaşadıklarınızı anlıyorum kısmen xD

Bu da benim Tekken'le tanışmamın hikayesi;

6 yaşındayken zaten ateri oyunlarıyla çok içli dışlıydım. Oynadığım ilk oyun Super Mario Bros. xD 2. Street Fighter II ve 3. Mortal Kombat II'dir. 8 yaşıma geldiğimde kuzenim Berkay'ı bilirsiniz " DevilBerkay" ayrıca OneMan olarak da tanınır :D Kendisine PSone hediye edilmişti. Ben tabi hala ataride tıkanmış kalmışım PSone da öyle böyle değil çok pahalı alamıyoruz da xD

Bir gün kuzenime gittik, Berkay ben ne zaman gelsem çok sevinirdi ama bu sefer yerinden kalkmadı bile T_T ben de şaşırdım ama sonradan gördümki yerde bir alet var (Allah Allaah ateriye ne olmuş ya dedim xD) Berkay hediye olduğunu ve adının Playstation olduğunu söyledi daha sonra Tekken açtık ve ben Nina'yı görür görmez işte karakterim bu olmalı dedim ve o günden beri Nina Williams hayranıyım.

Berkay beni öyle bir yendiki o gün çok kötü oldum =) Arcade moda girip Nina ile oyunu bitirip ending videosunu izledim. Anna'ya öyle bir tokat attıki o zaman "İşte ya aynı ben" dedim :lol: :lol: :lol: O günden sonra Berkayla başından kalkamadık gece gündüz Tekken 3 oynuyorduk. Berkayın memory kartı vardı ama biz SAVE yapmayı bulamadığımız için (taa options'dan save yapmak kimin aklına gelir?) karakterleri açıp açıp oyunu kapatıyorduk sonra yine açmaya çalışıyorduk xD Ben artık eve gitmeyi hiç istemiyordum ama okul vardı gitmek zorundaydım.

Aradan yıllar geçti küçük kuzenimde PSone aldı... Onlara gidince de Tekken3 oynuyordum :D Ama annemlere hiç aldıramadım. Bir gün babam dayanamadı gitti almaya. Geldiğinde babam başka bir makineyle geldi. PS2 yazıyordu üstünde ben coştum görünce =D Babam demez mi "Kızım istediğin makine vardı da satıcı bu üst modeli bunu alın daha iyi dedi ben de bunu aldım" ben daha bi coştum meraktan ölüyorum hiç bilmiyordum PS2'nin çıktığını da zaten 11 yaşındaydım 10 yaşında da ilk bilgisayarım olmuştu internetim yoktu xD Ne kadar sevindiğimi hiç unutamam.
Makine çalıştı ama cd kapağı açılmıyordu :cry: babam ertesi gün değiştirdi bende onunla gittim bir de çip takıldı, Tekken TAG'ı görünce de şok yaşadım xD evde hergün oyun oynar hale geldim. Berkaylar falan da artık hep bize gelmek istiyorlardı :D Tam çocuktuk ya güzel günlerdi. Aradan yıllar geçmiş Tekken5 çıkmış haberim yok benim. Onu da berkay haber verdi =D Ben okula gitmedim öğleden sonra (kötü örnek ben) Tekken5 alıp eve gittim.
Emreyle tanışana kadar (2006'ya kadar) Tekken5 oynadım. Tekken4 le hiç tanışmadım o süre içinde. 2005'te Nina'nın Death by Degrees oyunu çıktı aylar sonra öğrendim aldım oynuyorum, telefona koşarken tabii o zamanlar sixaxisler yok kabloya takıldım PS2'mi bozdum çok ağladım ama yaptırdı annem sağolsun xD neyse çok anlattım yeter bu kadar.

Çok uzun oldu idare edin =)
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤

Bu mesaj için DeadlyAssassin kullanıcısına 2 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
jinemre, NinaForever
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen leealex » 19 Eki 2009 Pzt, 8:10 am

berkay da seni yenmiş demek benide okk_devil fena yenmişti :lol: beni hırslandıran bir faciaydı :D
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 19 Eki 2009 Pzt, 10:37 am

Ya sorma ama gel gör ki Berkay o seneden bu seneye herhangi bir gelişim sağlayamadı ben Team TrM'ye girdim o hala aynı :lol:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen NinaForever » 19 Eki 2009 Pzt, 10:44 am

Oynayamayınca gelişemiyo insan. Örnek ben :D
En son NinaForever tarafından 14 Oca 2011 Cum, 6:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 17 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 04 Kas 2009 Çrş, 9:02 pm

Tekken sevgisi dogustan gelir, ancak sonradan kesfedersin. Mesela "Tekken in nesi sana bu kadar cazip geliyor?" sorusuna verdigim cevap:
Tekken hayat tarzidir, dusunce yapisidir, davranis bicimidir, asktir, yani Tekken benim icin HERSEYDİR!!!!!
oluyo. Surekli sorunca "seni buluyorum sekerim xD" diyorum o ayri xDD
Birde İngiltere de basima gelen birseyi anlatacagim: Ogle tatilinde ben ve birkac cocuk psp oynuyorduk (benim oynadigim oyun tabiki Tekken :D ) biri gelip "İyy Tekken mi oynuyorsun?" falan dedi. Bi anda hepsi Tekken i yermeye basladi. Bende "Oynamasini bilmediginizden boyle diyorsunuz" dedim ve o saniye hakaret yagmuruna tutuldum xD. Hepsi "oyunu bitirdim, simdi sen cikip oynamasini bilmedigimizimi soyluyorsun?" falan diyorlardi. Bende gelin kapisalim dedim. Hepsi bilindik karakterleri seciyordu, Jin Kazuya Law Paul Christie...... Baktim hepsinin yaptigi f+3 :lol: Tabiki yorumum hic hoslarina gitmedi
Oyunu bitirip kendinizi usta zannetmeyin. Tekken Mortal Kombat gibi kanli degil ama tekken oynamak heves ister, azim ister, yoksa yermeyin de. Hic bilmiyormus gibi davranin.
Hepsi de sustu xD anladilar Tekken in en iyisi oldugunu. Hatta onlardan biri benden yardim falanda istedi :D
Tmm bu olayi burada bitiriyorum. Tekken 4lyf :):)
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen dangerousnina » 05 Kas 2009 Prş, 6:22 pm

haydi bende anlatayım 8)

1.sınıf bitti (2005) ee tabi insanın canı sıkıldı :D arkadaşımdan aldım ps1 i oynadımda oynadım tekken 3,3 ay boyunca oyuna ısındım ve 1 sene araverdim :? sonra tekken3ü indirmek aklıma geldi ve tekken3te kendimi bayabir geliştirdim turnuvaya hazır hissetdim kendimi :mrgreen: amabir yenildi tekkenden soğutmaya kadar gitti :!:
tekken 3 onlinede 5-2 oldu fark :( ve çok hırslandım tekkende hiç oynama isteğimin olmadığı zaman bir tekken hastalığı başladı bende ve arkadaşlarla mk ve tekken karşılaştırıyoruz hep bana tekkeni öğret diyorlar :D ve ölüme kadar tekken oynayacağım 8)
Resim

Welcome to my world my world basketball <3<3<3<3<3

Resim
Kullanıcı avatarı
dangerousnina
Warrior
Warrior

Teşekkür etti: 11 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Mesajgönderen Nin@Z » 05 Kas 2009 Prş, 9:31 pm

Bu da benim hikayem:
2000 yılıydı,5 yaşındaydım,babam abime hediye olarak PS aldıydı,bende sürekli spyro oynuyordum.Bir gün babam birsürü oyunla geldi.Bende bi heyecan abimle ps'ye koştum.Oyunların arasında da tekken 3ün yarısı japonca olan tuhaf bi versiyonu vardı.Bende başta çok şeker diye xiaoyu'ya merak sardıydım.Sonraysa sesi güzel diye ninaya gittiydim ama hiç oynayamıyordum.En iyi oynadığım Gon(şeker dino.)du.Tekken tag tournament(hem de korsan :twisted: ) aldık sonra(ps1 için olan).Biz de cahilliğimizden ötürü kazuyayı jinin abisi zannediyoduk :D (ama çok genç gösteriyordu)Jinin soyadının Kazama,Forest'in adınında Pört olduğunu zannediyorduk.(ama tekkendeki adam da çok tuhaf konuşuyordu anlamak çk zordu)Sonra sıkıldık PS bi köşeye uçtu.Biz de bilgisayarda takılmaa başladık.Geçen sene etrafa bakınırken Tekken 3ümü gördüm o anda o oyunu ne kadar özlediğimi anladım.Hemen taktım tabi..Bi gün internetten araştırırken cahilliğimin farkına vardım we o gün tekkenle ilgili her şeyi öğrendim.Haziran başında da ucuzcudan ps2 aldm. Sonra tekken altının ps3e geleceğini öğrendim.Adam ps2 iadesini kabul etmedi :x sonra da tekken 5 aldım.İyice ustalaştım. Ama hala abimle takoz Ps1imiz ile tekken3te 8li (team battle) yapıyoruz(çünkü efsane oyun) :mrgreen:

Tekken 4eweeeeeeer :!: :!: :!: :wink:
Günde Bir Kere , Yıka Bulaşıkları Makinede
Kullanıcı avatarı
Nin@Z
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Mesajgönderen TekkenAsuka » 24 Oca 2010 Pzr, 1:50 pm

tekken hepimize yaramış valla ne oyun ama hatta artık bizim için sadece bir oyun değil bir yaşam tarzı olmuş :)
Kullanıcı avatarı
TekkenAsuka
Avenger
Avenger

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 9 kez

Mesajgönderen tekken_darklord09 » 24 Nis 2010 Cmt, 11:24 am

bnm hikayem şöyle 1-2 yıl önce msnden bi arkadaşım yeni oyun buldum adı tekken dedi sana atimmi dedi bende at dedim ama ilk atamadı :down: ardından yakınımızda bir playstation kafesi açıldı ve orda tekken 5 i gördüm.acaba gönderceği oyun bu muydu die brz araştırdım.sonra flash bellek den gönderdi oynadım ama o tekken 3 müş kısa sürede bosconovitch hariç tüm adamları açtım.sadece PC den tekken oynuorum ve ara sıra playstation salonunda gidip geliyorum ama hala bosconovitc kapalı :cry:
Kullanıcı avatarı
tekken_darklord09
1.kyu
1.kyu

Teşekkür etti: 3 kez

Mesajgönderen Lars1907 » 28 Nis 2010 Çrş, 7:09 pm

benim baslama hikayem :
ilk tekken oyununu aldigimda yaklasik 8-9 yasindaydim ve oyun tekken 3 idi
sonra ps2yi alinca tekken tag ile basladim ve sonradan tum tekken serilerindeki dovusculeri kazanarak en iyi serimi tekken 4 de yakaladim : oynadigim karakterler ile nerdeyse en zor rakiplerimi bile perfect ile yeniyordum
ardindan tekken 5de cok kotuydum cunku bazi tekniklerde degisiklige gidilmis
simdi tekken 6de lars jin ve law ile online modda butun maclarimi kazandim
Kullanıcı avatarı
Lars1907
5.kyu
5.kyu

Ülke: Belgium (be)
Teşekkür etti: 0 kez

ÖncekiSonraki

Dön Tekken Genel Konular

Kimler çevrimiçi