Tekken sevgisi dogustan gelir, ancak sonradan kesfedersin. Mesela "Tekken in nesi sana bu kadar cazip geliyor?" sorusuna verdigim cevap:
Tekken hayat tarzidir, dusunce yapisidir, davranis bicimidir, asktir, yani Tekken benim icin HERSEYDİR!!!!!
oluyo. Surekli sorunca "seni buluyorum sekerim xD" diyorum o ayri xDD
Birde İngiltere de basima gelen birseyi anlatacagim: Ogle tatilinde ben ve birkac cocuk psp oynuyorduk (benim oynadigim oyun tabiki Tekken

) biri gelip "İyy Tekken mi oynuyorsun?" falan dedi. Bi anda hepsi Tekken i yermeye basladi. Bende "Oynamasini bilmediginizden boyle diyorsunuz" dedim ve o saniye hakaret yagmuruna tutuldum xD. Hepsi "oyunu bitirdim, simdi sen cikip oynamasini bilmedigimizimi soyluyorsun?" falan diyorlardi. Bende gelin kapisalim dedim. Hepsi bilindik karakterleri seciyordu, Jin Kazuya Law Paul Christie...... Baktim hepsinin yaptigi f+3

Tabiki yorumum hic hoslarina gitmedi
Oyunu bitirip kendinizi usta zannetmeyin. Tekken Mortal Kombat gibi kanli degil ama tekken oynamak heves ister, azim ister, yoksa yermeyin de. Hic bilmiyormus gibi davranin.
Hepsi de sustu xD anladilar Tekken in en iyisi oldugunu. Hatta onlardan biri benden yardim falanda istedi

Tmm bu olayi burada bitiriyorum. Tekken 4lyf

:)