• Reklam

Tekken'e başlama hikayeniz

Tekkenle alakalı genel hertürlü bilgi, tartışma, sorular, anketler ve yarışmaları bu başlıktan takip edebilirsiniz...

Re: Tekken'e başlama hikayeniz

Mesajgönderen batutekken » 17 May 2010 Pzt, 4:17 pm

Öncelikle herkese merhabalar..En ama en sevdiğim oyunun fan formuna yeni üye oldum.Burayı sık sık ziyaret edecem gibi.
Beni tekkenle babam tanıştırdı tabii oyunu o aldı ben oynadım...Ps1 de tekken4 oynuyorum tabi milletin ps 3 ü olcak yakında ama bizde 1.. :mrgreen: :mrgreen: Tekkeni o zamanlar bilmiyordum tabi şimdi bilmeyen varsa çok ayıplarım :D Tekken 3 ü arkadaşlarıma gösterdim ps1 tekken 3 ps1 oyunudur falan dediler bakmaya değmez dediler...Açılmasıyla beraber herkes bağımlısı oldu heralde bi 7-8 saat oynadık..Herkes kendine karakter belirledi sürekli onu kullandık...

Açıkcası beni tekken bağlayan en büyük tutku eddy gordodur..(Yazımını hep karıştırırım eddie de olabilir hoşgörün...)Millet benle tekken oynamak istemiyor tabii...(Hep yenilsem bende istemezdim :mrgreen: :mrgreen: )Ayrıca,bu siteyi gerçekten çok beğendim..Sık sık ziyaret edeceğim...Hepinize iyi günler...
En son batutekken tarafından 19 May 2010 Çrş, 12:56 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
=Eddy Gordo=
Kullanıcı avatarı
batutekken
2.dan
2.dan

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Reklam

Mesajgönderen Jin_Atakan » 09 Eyl 2010 Prş, 9:36 pm

Tekken'i ilk gördüğümde şok geçirmiş gibi oldum karakterler falan çok güzel geldi gözüme. Nasıl gördüğümse: İnternet kafelere falan gittiğimde ps2 odaları falan vardı orda oynuyorlardı hep. 30dk pc takıldıktan sonra parayı ödeyip oynayanları izliyordum çok zevkli geldi. o zaman boş boş bakıyordum tabi vuruyor kırıyorlardı :D ne olduğunu tam anlamamıştım ama hoşuma gitmişti sonradan hikayesini falan öğrenince iyice oyuna bağlandım ve her ne kadar hareketleri+terimleri bilmesemde oyunu oynadım :aptal: zaten pek oynama fırsatım olmadı internetten videolara bakmakla yetindim :lol: o zamandan beride King ve Jin adamlarım olmuştur
Resim
Kullanıcı avatarı
Jin_Atakan
1.kyu
1.kyu

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen lao shan hunter » 11 Eyl 2010 Cmt, 2:11 pm

benim hikayem diğerlerine göre biraz daha basit bende ps1 vardı (1. veya 2. sınıfa giderken) spyro diye bir oyun hep onu oynuyordum bir tek onu bildiğim için diğer oyunlara hiç güzel deil diyodum sonra ps2 çıkmıştı babamın bir arkadaşı (o arkadaş türk hava yollarında host tu) yurt dışından ps2 falan alıp satıyordu (geçimini daha kolaylaştırıyodu herhalde)babam da ondan bir ps2 alacaktı neyse babamın arkadaşı gelmişti ps2 yi kurdular ben gene bir de spiderman bildiğim için onu oynamak istiyodum daha sonra babam ps2 yi almıştı bende oyunları incelerken (ps2 ile birlikte gelen oyunları ) tekken i taktım (sonunda :D) başta kazuya yı seçtim başladım oynamaya hep ileri üçgen'e basıyodum aaaa dedim ne güzel oyun hep yeniyorum dedim :lol: sonra oyunda ilerledikçe (hala ileri üçgen'e basıyorum başka bişeye basmıyorum )adamlar beni dövmeye başladı sonra dedim karakter değiştireyim dedim sonra jin gözüme daha güçlü göründü seçtim bunda da ileri yuvarlağa basıyorum aynı şekilde geliştim master falan oldum ondan sonra psp istemeye başladım 2-3 sene sonunda onuda aldık tekken i yükledik sonunda combo yapmayı öğrendim :lol: sonra babamla ps2 de tekken oynayalım dedim tamam dedi kapıştık ben jin kazama yı seçtim babam law'ı seçti ben kazandım bir kaç kere sonra tekken i iyice sıklıkla oynamaya başlayınca babam tekken ve jin kazama ya sinir olmaya başladı ama ne zaman tekken açtığımı görse ve işi olmasa gel kapışalım der gene de ben yenerim :lol:

başta basit dedim yazdığım metne bak :P :P
Kullanıcı avatarı
lao shan hunter
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen ninalili » 17 Eyl 2010 Cum, 5:28 am

biz ailemle ( ve kuzenimle ( alisa))bir hotele gitmiştik orada bir atari salonu vardı oradada iki makine vardı birisinde soul calibur diğerinde tekken ben başta onlarla pek ilgilenmiodum ama kuzenim çok ilgileniodu ve benide yanına çağırsı ( o maçı unutamam ben michelle olmuştum kuzi ise xiaoyu ve bnde onu bi güzel yendim ) :mrgreen: nese işte bnm tekken hikayem de böle :D
Kullanıcı avatarı
ninalili
6.kyu
6.kyu

Mesajgönderen Paul Phoenix » 28 Kas 2010 Pzr, 11:43 pm

Bi arkadaşın pspsi vardı. 2 kişi getirmiş paso tekken oynuyolar . Bu neymiş neyin nesiymiş bi bakiyim dedim. Baktım grafikler falan çok hoş ( o zamanlar tekken 5 dr oynuyolardı :D ) . Bu akşam ver biraz bakiyim oyuna dedim aldım . Devil jin paul law ve kazuya çok hoş geldi gözüme . İlk devil jin aldım practicede bakıyorum commandlara. 3+4 1+2(uçup lazer atması) onu öğrendim . Fantasylande gittim öyle öyle 2 3 kişiyi yendim :D .Sora işi ciddiye aldım baya uğraştım. Şuan karakterlerin yarısından fazlasını tamamen öğrendim :D . Ama şu oyuna başladığımdan beri christie eddy ve asukadan nefret ediyorum . Sallaya sallaya oynuyolar ve yenince böyle artisce bakıyolardı eskiden ( not artık öyle adamlar karşıma çıkamıyo fantasylandde :D)
Kullanıcı avatarı
Paul Phoenix
8.kyu
8.kyu

Teşekkür etti: 0 kez

Mesajgönderen TekkenAsuka » 29 Kas 2010 Pzt, 6:07 pm

Paul Phoenix yazdı:...Ama şu oyuna başladığımdan beri christie eddy ve asukadan nefret ediyorum . Sallaya sallaya oynuyolar ve yenince böyle artisce bakıyolardı eskiden ( not artık öyle adamlar karşıma çıkamıyo fantasylandde :D)

niye asuka dan nefret ettiğini anlamadım :(
sallaya sallaya oynamak derken biraz açıklar mısın :roll:
Kullanıcı avatarı
TekkenAsuka
Avenger
Avenger

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 9 kez

Mesajgönderen Paul Phoenix » 30 Kas 2010 Sal, 12:55 am

Ben oyunu arcade makinalarında öğrendim . Ben öğrenirken eddy christie alıp 3+4e abanıp balına hareket yapanlar girip girip yenerdi( o zamanlar aşşağı guardım 0 :D ) . Bide asuka alıp 1+4 le başlayıp gerisini sallayan arkadaşlar vardı onlarda sallıyodu ( aşşağı guard 0dı hala ) :D . Artık öyle adamlara yenilmem ama o tipler gelip arcade makinalarına abanıp bozduğu ve o zamanlar çok jetonumu yediği için asuka eddy ve christieden hala hoşlanmıyorum :D
Kullanıcı avatarı
Paul Phoenix
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen okiler » 05 Ara 2010 Pzr, 7:18 pm

Ben bu oyunla Arcade salonlarında tanıştım. 1998 falandı galiba. Bir arkadaşım götürdü beni. Lei'yi alır, d3+4,3+4 ya da d3+4, 4,3 yapar dururdu. Daha sonra ben Tag'ı görünce tekken 2'ye pek ilgim kalmadı. Bir sabah oynarken Engin diye biri geldi ve yanıma oturdu. Bana True Ogre'yi öğretti. Ben kendimi geliştirdim ve tabii True Ogre'nin o inanılmaz ws2,4 max demagesiyle rakip tanımamaya başladım. Sonra Ankara'da (Joy Game Center) bir turnuva oldu. Tabii ben de katıldım. 16 kişiyi geçtikten sonra finalde Engin'e elendim. O birinci oldu ps1 aldı bana da 50 adet jeton verdiler teselli ödülü olarak. Daha sonra tekken4 ve tekken5 ile birlikte ara verdim oyuna ama tekken6 ile tekrar ringlere geri döndüm. eski formumu yakalayamadım ama ufak tefek kıpırdanmalar da yok değil..
Kullanıcı avatarı
okiler
1.dan
1.dan

Teşekkür etti: 8 kez

Mesajgönderen chocolate96 » 06 Ara 2010 Pzt, 5:42 pm

ßana iLk defa dayım 'Tekken 3' ü getirmisti.Bende hemen pc yi açtim bi deniyim dedim.. güzeLdi ve Tekken 5 oynuyorum su an
Kullanıcı avatarı
chocolate96
Mentor
Mentor

Mesajgönderen Asuka_girl » 13 Ara 2010 Pzt, 12:06 pm

Ben Tekken 3 ile başladım sonra Tekken 5 T5 içinde tekken, t2 ve te3 vardı onlarıda oynadım tekken tagıda oynadım bitirdim şuan Tekken 6 oynuyorum ve onuda bitirdim:)
Kullanıcı avatarı
Asuka_girl
9.kyu
9.kyu

Mesajgönderen oduncu » 13 Oca 2011 Prş, 11:42 pm

benim bir gün abimle canımız sıkıldı sonra internete gidelim dedik tabi o zamanlar playsatation umuz yoktu zaten playstation da türkiyeye pek gelmemişti ve ondan sonra internete girdik playstationda tekken 1 vardı ve ben onu oynamak istedim sonra gerisi geldi tekken 2 tekken 3 tekken 4 tekken 5 tekken tag tournament tekken 5 tekken 5 dark resurreciton tekken 6 tekken bloodlin erebellion olarak geldi şu an evimde hepsini oynamaktayım :D ve bu arada tekken koleksiyonum var hemde bütün cdleri orjinal
En son oduncu tarafından 13 Oca 2011 Prş, 11:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
oduncu
9.kyu
9.kyu

Mesajgönderen metotan » 28 Mar 2011 Pzt, 3:33 am

Akrabamın PlayStation'ında başladım. Kopya bi Tekken 3 almıştık. O ara biraz oynadık. Ben 8. sınıfa (2002) başlamadan önceki yaz PSOne aldık. Tekken 3'ü gördüğümde yine aldım. İlk olarak Eddy ilgimi çekiyordu. Sanırım capoieracı olduğundan :D . Daha sonraları abimle beraber Lei'ye merak saldık. Adam aynı Jackie Chan gibi diye. Ona olan ilgim de bitti. Sonra King'e merak saldım. Onda oldukça geliştirmiştim kendimi. Uzun kapma combolarını, 10 tuş combolarını falan ezberlemiştim. Sonra hep aynı şey diye bıraktım oynamayı.

2009 Kasım ayının sonunda dayımın oğlu PS3 Cafe açtı. Orada takıldım biraz Tekken 6'da. 2011 Ocak ayı başında işlemediği için kapattı dükkanı. Artık oynama şansım yoktu.

Bu sene başında PSP GO aldım. Geçen gün (24 Mart 2011) sınavlar bitsin "Alacam oğlum seni!" dedim ve aldım. Bastım 80 lirayı PSN'ye. O gün bugündür (4 gün oldu :lol:) Tekken 6 oynuyorum. PS3'tekinden biraz farklı olsa da combolar aynı. Pek önemli bir fark göremedim. Ha, ilerlemeli kısım yok.

Lei üzerine master yapmaktayım.
Haydi Lili Lili Lee Lee Lee Lee Lei Lei Lei Lei yar. Haydi Lili Lili Lee Lee Lei Lei yar...
Resim
Kullanıcı avatarı
metotan
4.dan
4.dan

Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen CruisherArms » 28 Mar 2011 Pzt, 9:14 pm

ben kenidimi bildim bileleli tekken 3 le başladım ve sonra o oyuna artık bağlanmısştım sonra oyunu oynarken bir gün canım sıkıldı kapattım sonra cd yi koyim derkek cd elimden kaydı yere düştü ne kadarda narinmiş cd ama sonra ben almak istedim kopyada olsa alıcaktım artık bakıyordum ama yoktu hiçbir yerde bende çok üzülmüştüm nese oyunu çok oynayıp bitirmiştim sonra bir gün abimm elinde ps2 ile geldi ben sonra yanında baktım bana tekken 5 getirmiş bende hemen aldım çok sevinmiştim koydum ps2 ye bende oynadım artık sonra bu oyunun koleksiyonunu yapmıştım tekken 1 tekken 2 tekken 3 tekken tag tournament tekken 4 tekken 5 oynamıştım sonra annemm bana bir gün psp 2000 aldıı bende ilk tekken 5 dark resurrectioonu oynadım artık oyuncarklarını almaya gelmişti sıra sonra oyuncaklarınıda aldım koleksiyonuma koydum sonra bir gün bu siteden tekken 6 nın psp ye çıktığını duydfum playstation shop'aa gittim ve tekken 6 yı psp ye yükledim sonra tekken 6 yıda oynadım şimdi tekken tag 2 yii bekliyorum arkdaşlar iyi forumlar...
''''''!!^^PİLOT BİO'''''^!!^^ - ^^I'AM THE DARKORBİT SPACE RANGERS'!!Resim
Kullanıcı avatarı
CruisherArms
3.kyu
3.kyu

Teşekkür etti: 2 kez

Mesajgönderen makuragi » 17 Nis 2011 Pzr, 10:42 pm

Ben ilk olarak karşı komşumuzun oğlunun psx'inden tekken 3 ile başladım. Her gün gidip oynamak isterdim sinir ederdim yani :D Sonra ps3 bozuldu 3 yıl felan oynayamadım. Sonra abim pc'ye tekken3'ü emulatörle birlikte indirdi. bikaç ay oynadıktan sonra formatla gitti bidaha yüklemedik. Sonra arkadaşta ps2 oynadık ve acayip hoşumuza gitti. 1 yıl sonra ps2 aldık. İlk oyunularımız da Fifa 2006 worldcup ile Tekken 5 oldu. Tekken 5'i ilk oynadığımda Tekken 3 biraz ezildi karşımda. Şimdi de cafe'de her hafta tekken 6 oynuyorum. Ozamanda Tekken 5'ten sıkılmaya başlıyorum. Böyle işte :D
Resim
Kullanıcı avatarı
makuragi
6.kyu
6.kyu

Teşekkür aldı: 4 kez

Mesajgönderen Tekkenci22 » 05 Tem 2011 Sal, 1:06 am

4 veya 5 sene önceydi yaz tatilinde eneze gitmiştik yanimızda bir cafe vardı 2 katlıydı 1. katında ps2ler 2. katında ise internet cafe vardı abimle ps2 lere girdik tekkenin o zmna kadar çıkan tüm serileri vardı baştan baslamak gerekir diye tekken 1 e girdik birincisini o kadar begenmedim digerleride ole sıkıcıdır diye tekken 5 e girdim bunu ikimizde sevdik abimle ikimiz kapısıyorduk ve hep onu yeniordum :D hep bir tusla oynuordum ama yıllar geçtikçe tecrübem arttı kendi combolarımı üretmeye basladım ve artık command listte olmayan hareketleri bile bulmaya baslamıstım tekken sevdamda burdan geliorum yani oyun hakkındaki yaratıcılıımdan artık aldığım tüm konsollara tekkeni almadan geçmiyorum

Herkese iyi forumlar :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
Tekkenci22
1.dan
1.dan

Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

ÖncekiSonraki

Dön Tekken Genel Konular

Kimler çevrimiçi