Tekken i 6 senedir oynuyorum.Kısa bi özet yazim.
1.Sene ;
Tekken 3,Tekken serisinde başladığım ilk oyun.Hayranıydım.Tabi benim o zamanlar playstation'um yoktu.Eniştemin dükkanına gidip oynardım.(Eniştem kırtasiyecidir)
2. Sene ;
Eniştem Playstation 1 in küçük konsolunu almıştı vede öbürünü bana vermişti.Yanındada Tekken 2 yi vermişti.Tekken 3 ten sonra Tekken 2 yi oynadıktan sonra Tekken gözümde düşmemişti.Artmıştı.
3. Sene ;
Yeni Playstatin konsolu almıştım.Küçüklerinden

:D .Tekken 3 e tekrar döndüm.Eniştem tam bi tekken ustasıydı.Onu yenicek için kesinlikle dünya 1.si olması gerekirdi.Ablamda o zamanlar Tekken'e başladı.Bana bi zorlu rakip daha çıkmıştı.Onada yenilmek beni çok üzmüştü.Daha adamımı bulamamıştım çünkü...
4. Sene ;
Eniştem Playstation 2 almıştı arada bir onun yanına gidip sohbet ediyordum.Birgün onun yanına gittiğimde eniştem Bryan Fury ile dövüş yapıyordu.Bryan'ı hiç böyle görmemiştim.Tekken serisinde tanıştığım 3. oyun Tekken 5 ti.Tekken 5 tede eniştemle kapıştıktan sonra Tekken'i bırakmaya karar verdim...
5. Sene ;
Okuldan kaçıp bikaç arkadaş cafeye gidip Tekken 5 oynarlardı.Bigün benide çaırdılar.kıramayıp gittim.5 arkadaştık.2. müsabaka ben ile ahmetin kapışmasıydı.Elim kolu tutamıyordu bile.Daha ismini bile bilmediğim bi adamla oynamaya başladım.Ben normalde tekme atmaya alışmıştım.ama bu adam tekmeye basınca abuk subuk şeyler yapıyordu.Yumrukları canavar gibiydi ama.İlk round Perfect yenildim.2. Round benim için büyük süprizdi, yenmiştim.Ve final round, Great yendim.Semih'le de final round oynadık onuda perfect yendim.Adamımı bulmuştum.Bikaç gün daha böle gittik cafeye.Artık tam bir usta olmuştum.Kendimdeki gelişmeyi çok iyi anlamıştım...
6. Senem ;
Artık bir tekken ustasıydım.Enişteme ne zaman kapışalım desem benle alay eder "benim bebelerle işim yok" derdi.Bigün onların evine gittim.Oda Tekken 5 oynuyordu.Vs oynayalımmı dedim.Geç bakim kolun başına dedi.Sonunda oyuna başladık.Adamımı bulmuştum.Steve'ydi.Bikaç defa yenildim.ScoreTable 8-2 olmuştu.Açıkara farkla yeniyodum eniştemi.Yavaş yavaş her adamda ustalaştım.Ama Steve'nin benim için ayrı bir yeri vardı.Bundan sonra hiç tanımadığım kişilerle dövüşmeye başladım.Ama beni yenen olmadı.Artık şampiyonluğumu ilan etmiştim.Bundan sonra tekken dövüş stillerini ezberledim.Sıra karakterlerin birbiriyle ilişkisine gelmişti.Tekkenin tüm serilerini aldım.Vede tüm oyuncularla oyun bitirdim.Tüm oyuncuların birbiriyle olan alakasınıda öğrendim.
Şimdi 7. senemi doldurmak üzereyim.
Alın hikayem...