• Reklam

Tekken'e başlama hikayeniz

Tekkenle alakalı genel hertürlü bilgi, tartışma, sorular, anketler ve yarışmaları bu başlıktan takip edebilirsiniz...

Tekken'e başlama hikayeniz

Mesajgönderen darkknight » 01 Tem 2009 Çrş, 11:17 pm

Herkes tekken'e nasıl başladığını tekken ile nasıl tanıştığını yazsın :D

Ben yazıyorum

İlk başladığım Tekken5'ti ve doğum günümde hediye olarak gelmişti.Hatta arkadaşlar arasında kısayoldan karakter açmayı kazara team batle yaparken öğrendim :D.İlk izlenimim kötüydü çünkü hiç bir şey bilmiyordum ama perfect de olmuyordum.İlk aldığım karakter ya Jin ya roger yada marduk.Çok etkileyici bir oyundu.Sonrasında tekken tag'da oynadım.

Hazır böyle bir konu açılmışken bir anımı paylaşmak istedim.Yaklaşık 1-2 ay önce Gold mağazasına gittim.Tekken5 oynatılıyordu.2 adam ps2 almak için gelmişler tekken'i oynamak istedi biri.İlk aldığı adam jin'di.Rakibi Christei'di.Adam Christie'ye bakmaktan yenildi :D Yaptığı tek hareket X'e basıp tekme atmak ama adamın gözü başka yerlerde anladınız onu :D:D:D :lol:
Kullanıcı avatarı
darkknight
Warrior
Warrior

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Tekken'e başlama hikayeniz

Mesajgönderen DaRKRaD » 02 Tem 2009 Prş, 10:14 am

Daha küçük bir çocukken (soğuk bir kış akşamı :D ) Rusya'da pazar tarzı bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam, orda Tekken 2'yi ve 3'ü görmüştüm. Orada sadece Tekken 3'ü almıştık daha yeni olduğundan. Olurda oyun kötü çıkarsa 2sini birden almış olmayalım diye. Sonrasında Tekken 2'yide almıştım.

Sonrasında Tekken 4'ü almadım, daha doğrusu alamadım. Ama oynadıktan sonra da almama gerek yokmuş dedim gerçekten. T4 çıktığında pek bir ilgili değildim nedense Tekkenle veya PS ile.

Tekken 5 ise aldım oynadım bayağı. İşin kötü tarafı ben T5'i aldıktan kısa bir süre sonra DR çıktı. Yada daha öncesinde çıkmıştı ben sonra haberini aldım.
En son DaRKRaD tarafından 02 Tem 2009 Prş, 10:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
"I am heir of the cursed blood"
Jin Kazama

Resim
Kullanıcı avatarı
DaRKRaD
Master
Master

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 02 Tem 2009 Prş, 2:16 pm

Ben 5 yada 6 yaşındaydım. Arkadaşımın doğum gününde ilk Tekken Tag Tournament ı görmüştüm. Kapağı çok ilgimi çektiği için ilk onu oynamak istemiştim. Önüme gelen herkesi Perfect e yenmiştim :D Sonra halam bana doğum günü hediyesi olarak Tekken Tag Tournament almıştı :D ilk günden bütün adamları açmıştım :D O gün bugündür Tekken ciyim. Ama beni en çok üzen şey beni Tekken le tanıştıran ve Tekken i dahada sevdiren arkadaşlarımın şimdi "Ne anlıyorsun şu Tekken den" "Ne zaman Tekken i bırakıp büyümeyi düşünüyorsun?" yada "Twilight ı sev Twilight güzel, Tekken kötü" diyorlar. :cry: :cry: :cry: (Twilight ı sevmemem için bir sebep daha xDxD )
En son chocolategirl tarafından 28 Tem 2009 Sal, 3:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Bu mesaj için chocolategirl kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
king_manyağı
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen darkknight » 02 Tem 2009 Prş, 2:45 pm

Güzel hikayeler çıkıyor.Ama şuana kadar sadece 2 kişi konuya yazdı
Kullanıcı avatarı
darkknight
Warrior
Warrior

Mesajgönderen Steve_2 » 02 Tem 2009 Prş, 2:50 pm

Tekken i 6 senedir oynuyorum.Kısa bi özet yazim.

1.Sene ;

Tekken 3,Tekken serisinde başladığım ilk oyun.Hayranıydım.Tabi benim o zamanlar playstation'um yoktu.Eniştemin dükkanına gidip oynardım.(Eniştem kırtasiyecidir)
2. Sene ;

Eniştem Playstation 1 in küçük konsolunu almıştı vede öbürünü bana vermişti.Yanındada Tekken 2 yi vermişti.Tekken 3 ten sonra Tekken 2 yi oynadıktan sonra Tekken gözümde düşmemişti.Artmıştı.

3. Sene ;

Yeni Playstatin konsolu almıştım.Küçüklerinden :D:D .Tekken 3 e tekrar döndüm.Eniştem tam bi tekken ustasıydı.Onu yenicek için kesinlikle dünya 1.si olması gerekirdi.Ablamda o zamanlar Tekken'e başladı.Bana bi zorlu rakip daha çıkmıştı.Onada yenilmek beni çok üzmüştü.Daha adamımı bulamamıştım çünkü...

4. Sene ;

Eniştem Playstation 2 almıştı arada bir onun yanına gidip sohbet ediyordum.Birgün onun yanına gittiğimde eniştem Bryan Fury ile dövüş yapıyordu.Bryan'ı hiç böyle görmemiştim.Tekken serisinde tanıştığım 3. oyun Tekken 5 ti.Tekken 5 tede eniştemle kapıştıktan sonra Tekken'i bırakmaya karar verdim...

5. Sene ;

Okuldan kaçıp bikaç arkadaş cafeye gidip Tekken 5 oynarlardı.Bigün benide çaırdılar.kıramayıp gittim.5 arkadaştık.2. müsabaka ben ile ahmetin kapışmasıydı.Elim kolu tutamıyordu bile.Daha ismini bile bilmediğim bi adamla oynamaya başladım.Ben normalde tekme atmaya alışmıştım.ama bu adam tekmeye basınca abuk subuk şeyler yapıyordu.Yumrukları canavar gibiydi ama.İlk round Perfect yenildim.2. Round benim için büyük süprizdi, yenmiştim.Ve final round, Great yendim.Semih'le de final round oynadık onuda perfect yendim.Adamımı bulmuştum.Bikaç gün daha böle gittik cafeye.Artık tam bir usta olmuştum.Kendimdeki gelişmeyi çok iyi anlamıştım...

6. Senem ;

Artık bir tekken ustasıydım.Enişteme ne zaman kapışalım desem benle alay eder "benim bebelerle işim yok" derdi.Bigün onların evine gittim.Oda Tekken 5 oynuyordu.Vs oynayalımmı dedim.Geç bakim kolun başına dedi.Sonunda oyuna başladık.Adamımı bulmuştum.Steve'ydi.Bikaç defa yenildim.ScoreTable 8-2 olmuştu.Açıkara farkla yeniyodum eniştemi.Yavaş yavaş her adamda ustalaştım.Ama Steve'nin benim için ayrı bir yeri vardı.Bundan sonra hiç tanımadığım kişilerle dövüşmeye başladım.Ama beni yenen olmadı.Artık şampiyonluğumu ilan etmiştim.Bundan sonra tekken dövüş stillerini ezberledim.Sıra karakterlerin birbiriyle ilişkisine gelmişti.Tekkenin tüm serilerini aldım.Vede tüm oyuncularla oyun bitirdim.Tüm oyuncuların birbiriyle olan alakasınıda öğrendim.

Şimdi 7. senemi doldurmak üzereyim.

Alın hikayem...
En son Steve_2 tarafından 02 Tem 2009 Prş, 2:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen RaGe98 » 05 Tem 2009 Pzr, 4:45 pm

2008 de Bodrum'da tatildeydim... Ben MK Oynarken(Hayranıydım O Zaman) Yanımda bir çocuk gördüm... Bir dövüş oyunu daha oynuyordu... Şaşırdım.... Ondan Sonra Sürem Bitti. Çocuğu izlemeye başladım... Ben "Bu Oyunun Adı Ne" Diye Sorunca "Tekken" dedi. Sonra ekledi "Serileri var 1,2,3,4,5" dedi. Bu kaçı dedim. "5'i dedi.
Sonra bir daha jeton alınca o oyunu buldum. Oynadım Hep Stage Yapıyordum. Canım Sıkılmıştı. "BU OYUNUN BAŞKA ŞEYLERİ DE OLMALI" Dedim. Hepsine sırasıyla girdim...
"Arcade Mode"
"Survıval Mode" derken "DEVİL WİTHİN" diye bir mod gördüm. Hemen içine girdim.
"Bu Mod Diğerlerinden Garipti. Adam Seçme Ekranı Yerine Kırmızı Bır Arkaplanla(HATIRLADIGIM KADARIYLA) "Loading" yazıyordu... Ondan Sonra Jin Kazama Geldi. Ve Böyle Lab. gibi bir yerdeydim. Önüme gelen Robotları(JACKLAR GALİBA...) yenince. yoluma devam ettim, çok adam öldürünce (RASGELE TUŞLARA BASIOM BEN) Bir den bir şey oldu ve adamım delirdi. Ve Kanatlı Bişey Oldu.... "Bu Ne Lan " dedim. Yanımdaki arkadaşım bana "Jin Devil Jin Oldu" Dedi...
BURDAN SONRA TEKKEN 3 LE FLN TANIŞTIM...
HEM DE "JİN KAZAMA" FOVORİM OLDU...
Resim

TEKKEN HAYATTIR.
ELİMDEKİ OYUNCAKTIR.
KOLUMDAKİ TAKAÇTIR.
KİNİN BAŞLANGICIDIR.
ENİN BOYUN KARIŞIR OYUNDA.
NORMAL OYNA KORKMA
Kullanıcı avatarı
RaGe98
Rogue
Rogue

Teşekkür etti: 0 kez

Mesajgönderen Steve_2 » 05 Tem 2009 Pzr, 9:41 pm

Arcade'demi yaptın bunları :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen Lars_Sweden » 05 Tem 2009 Pzr, 10:07 pm

başladığım zamanlar küçüktüm. ben büyük iki kuzenim beni goturdu. fazla jeton vermediler :x sonra bi tane dövüş oyunu gordum ilgimi çekti. adı da KoF'tu o zaman anlamamıştım King of Fighters oldugunu, "o ne lan" demiştim. KoF'ta ölünce yandaki makinaya jeton attım (Tekken) sonra yıllarca Tekken 3 AC, Tekken 4 AC derken Tekken 5'i PS2'ye getirdiler. onda oynamaya başladık. gittim 8 mb memory kart aldım. açmadık adam bırakmadım. sonra T5 Dark Resurrection çıktı. PS3 olunca arkadaşımla birlikte PSN hesabı aldık. ondan beridir kullanırım [D]evil [S]layer ismini. sonra aynı sehirden arkadaslar edindik. bi kac tane de dersaneden... [T]eam [D]evil [S]layer'ı kurduk. ole efendi efendi kombolar yapıyoruz, ödetmesine 2 vs 2 maç yapıyoruz... hayatım Tekken'e döndü :D

Devil Slayer bi kılıc ismidir. Tekken 5 Arcade Mode'da kullandıgım icin PSN ID'im de boledir.
En son Lars_Sweden tarafından 06 Tem 2009 Pzt, 11:55 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim
Hayatım Tekken Ulan!
Kullanıcı avatarı
Lars_Sweden
Rogue
Rogue

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen berkesteve » 24 Tem 2009 Cum, 12:22 pm

Benim hikayem şöle birşey :D

ben 4 yaşındayımdım uğur ağabayim var ve ps1 i vardı tekken 3 le tanıştım ve 7 senedir oynuom tekken 4 2 link arıom varmı acaba :aptal:
Kullanıcı avatarı
berkesteve
7.kyu
7.kyu

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 24 Tem 2009 Cum, 1:32 pm

Şunu baştan belirtelim sitemizde illegal içerik barındıran ( oyun film vs ) linkler yasaktır o yüzden kimse sana link veremez ve oyunu neyde oynuyacaksın şu sadece ps2'de oynayabilirsin eğer ps2'in varsa bana özelden ulaş yardımcı olurum ama 2 link olayını unut kesik halini bile bulsam 5 - 6 linkten aşağı değildir
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen king_manyağı » 26 Tem 2009 Pzr, 4:10 pm

benim hikayem şöyle:

kardeşim illaki bir oyun konsolu almak istiyordu bi gün babam kardeşime psp aldı psp nin oyun hediyesi tekken di ... zamanla oynayarak tekkene bağımlı oldum psp yi sürekli ben kullundığım için babam kardeşime ps2 aldı herkes mutlu sona ulaştı :D
chocolategirl yazdı:...arkadaşlarımın şimdi "Ne anlıyorsun şu Tekken den" "Ne zaman Tekken i bırakıp büyümeyi düşünüyorsun?" yada "Twilight ı sev Twilight güzel, Tekken kötü" diyorlar. :cry: :cry: :cry:

AYNEN AYNEN AYNEN ... hele tutturmuşlar bir edward edward die bi de güzelim tekkene laf atıyorlar :evil: :evil: :evil:
Resim
The Kazamas are the best !!!
Kullanıcı avatarı
king_manyağı
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 8 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen Rebellion girls » 08 Eyl 2009 Sal, 7:53 pm

buda benim hikayem :wink:
arkadaşımda ps 2 vardı tekken 5 cdside oynarken baktım çok hoşuma gitti zaten biraz dövüş meraklısıydım o aralar önce dikkatimi nina çekti onunla oynadım ama sürekli yenildim sonra asukayla oynadım en çok onunla iyi sürekli perfect yendim sonra annayı açmıştım annayla oynadım oda iyiydi sonra kendimi ninada geliştirdim en iyi 3 kişiyle oynadım eee tabi sonra oynadıkça bütün kişilerle oynadım bana göre de en güzel dövüş oyunu tekken üstüne yok özellikle oyunda asuka varsa :wink: :) Şimdi ps 3 üm olsa eminim gecenin 2 sinde 3 ünde kalkıp os 3 oynardım ama yok :( neyse en azından tekken gibi çok özel bişeyi bulmuşum o bana yeter :wink:
Resim
Death By Degrees Nina Williams
Kullanıcı avatarı
Rebellion girls
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 7 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen christie_loves » 09 Eyl 2009 Çrş, 1:49 pm

Rebellion girls yazdı:buda benim hikayem
arkadaşımda ps 2 vardı tekken 5 cdside oynarken baktım çok hoşuma gitti zaten biraz dövüş meraklısıydım o aralar önce dikkatimi nina çekti onunla oynadım ama sürekli yenildim sonra asukayla oynadım en çok onunla iyi sürekli perfect yendim sonra annayı açmıştım annayla oynadım oda iyiydi sonra kendimi ninada geliştirdim en iyi 3 kişiyle oynadım eee tabi sonra oynadıkça bütün kişilerle oynadım bana göre de en güzel dövüş oyunu tekken üstüne yok özellikle oyunda asuka varsa :) Şimdi ps 3 üm olsa eminim gecenin 2 sinde 3 ünde kalkıp os 3 oynardım ama yok :( neyse en azından tekken gibi çok özel bişeyi bulmuşum o bana yeter

Evet arkadaşım hatta ninayı almak için kapışıyodunuz diğer arkadaşımla kavga ederek.Tabi sen sonra asukaya merak sardın iş işten geçti ninayı filan unuttun asukayı görünce.Şimdi tam bir asuka fanatiği sonrada annaya takmıştın sonra şimdide liliyi görünce bu dört kişiye hayransın özelliklede asukaya ama arkadaşlar görmeniz lazımdı asukayı almak için saç başa kavga ettiler :lol:
Bunları yazmamışsın ekliyim dedim
Kullanıcı avatarı
christie_loves
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 6 kez

Mesajgönderen WRAHT » 11 Eyl 2009 Cum, 4:07 pm

Ben meraklısı olmadığım halde Arkadaşla ps2 de pes5 oynamaya gittim. Orada tekken5 in kabını gördüm. O tür oyunlara çok meraklıydım. Sonra ikinci gidişimde tekken5 oynadım. oynadım. sonra farkettimki oynamadan duramaz olmuşum. Sonra gerçekten ne istediğimi anladım... Combo yapmak : :D Ama şimdi bunları bi kenara bırakalım ilk oynadğım tekken 5 ti. Jin Kazama nın rakibim olmasını çok seviyordum. sonra onu seçtim ama hareketlerini bilmiyordum. Comman listte öğrendiğim an hayatım değişti.
ARTIK BENDE BİR TEKKENCİ OLMUŞTUM...
Bu uğurda herşeyimi vermeye hazırdım. Tekken videoları izlemeye başlamıştım. Derken Tekken Tr... Herşey üst üste geliyordu ama ben yılmadım ve bu günlere kadar geldim.

KENDİMLE ve BÜTÜN TEKKENCİLERLE GURUR DUYUYORUM...
Tekken bir oyun değil bir aşktır. Aşk ise uğrunda savaşacağın bişlerin olmasıdır. (siz bana bakmayın saçmalıyorum:D)
Kullanıcı avatarı
WRAHT
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen christie_loves » 11 Eyl 2009 Cum, 4:33 pm

[Christie] bu da benim hikayem
ben ilk tekkeni bir akrabamızda görmüştüm oynamıştım o zaman 5-6 yaşındamıydım ne ondan sonra babama ps2 diye tuturmuştum ve baya bi tuturmadan sonra almıştı ve oynamıştım ilk önce hwoarang merak sardım baya bi çok güzel oynardım sonrada christie hareketlerini çok beğendim.zaten sonrada rebellion girls yani zeynep be haber vermiştim bi kavga oldu ardından (komik bir kavgaydı) ondan sonra 4 kişi ben 4 kişi mutlu mesut geçindik ayrıca kendisi en yakın arkadaşımdır.
:D
Kullanıcı avatarı
christie_loves
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 6 kez

Sonraki

Dön Tekken Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir