• Reklam

Tekken hareketleri

Tekkenle alakalı genel hertürlü bilgi, tartışma, sorular, anketler ve yarışmaları bu başlıktan takip edebilirsiniz...

Tekken hareketleri

Mesajgönderen omura » 13 Mar 2010 Cmt, 2:27 am

ARKADAŞLAR TEKKEN SERİSİNDEN HERHANGİ BİRİ OLABİLİR COMBO LARI BİLİYORSUNUZDUR SATEN ŞİMDİ BEN PCDE TEKKEN 3 OYNU YORUM AMA PC DEDİNDE COMBOLARIN ÇOK BÜYÜKBİR BÖLÜMÜYOK ESKİDEN PS2 DE TEKKEN 5 OYNARDIM ORDA ÖĞRENDİĞİM COMBOLAR VARDI AMA ŞİMDİ BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ UNUTTUM EĞER İMKANINIZ VARSA OYUNUN COMBO BÖLÜMÜNDEKİ COMBOLARIN RESMİNİ Bİ FOTARF MAKİNA SIYLA yada tele fonunu kamerasıy vey hut videosunu FELAN ÇEKE BİLECEK ARKADAŞLARDAN ÇEKTİĞİNİZ KOMBOLARI BU AÇTIĞIM BÖLÜME EKLEYE BİLİRMİ ACABA ÇÜNKİ İNTERNETTEN APEY ARADIM AMA BENİMSÖYLEDİĞİM TARZDA COMBO YOK HEMEN HEMEN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLME DİĞİM SAYIYLA RAKKAM KARIŞIMI YAZILAR VAR HİÇBİRŞEY ANLAMADIM ONLARDAN ÇÜNKİ HANGİ HARF YADA SAYI HANGİ TUŞA DENK GELİYOR BİLEMEDİĞİM İÇİN O YÜZDEN BANA PSDEKİ COBBO LAR LAZIM ÖZELLİKLE KİNG - LAW- LEİ-PAUL- VESAYRE İŞTE BAŞTA BU DÖĞÜŞ ÇÜLER OLMAK ÜZERE

BU ANLAMADIĞIM COMBO TÜRÜ= fc1.vb7!4.3g5. GİBİ TUĞAF BİR ŞEY

BENİM SİZDEN İSTEDİĞİM COMBO İSE KENDİM RESMİNİ ÇEKTİM İŞTEO İSTEDİĞİM COMBOTÜRÜ=
Resim

BÖYLE OLMASI LAZIM ARKADAŞLAR YANİ TEKKENİN HANGİ Sİ OLURSA OLSUN AMA BU ŞEKİLDE RESMİNİ VEYA VİDEOSUNU ÇEKİP EKLERSENİZ ÇOK MAK BULE GEÇECEK TEKRARDAN SAĞOLUN ARKADAŞLAR
Kullanıcı avatarı
omura
9.kyu
9.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Tekken hareketleri

Mesajgönderen bigmania » 13 Mar 2010 Cmt, 5:22 am

bu dediğin zaten command list oda bütün tekken serisinde oyun içi start menusunda war. site ana menüsü "legend" i incelersen o sayı rakamların da nedemek olduğunuda öğrenebilirsin
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Re: Tekken hareketleri

Mesajgönderen omura » 13 Mar 2010 Cmt, 10:21 am

O SÖYLEMİŞ OLDUĞUNUZ KONUYU BELİTMEDİM AMA İNCELEMİŞTİM O KONUYU AMA YUKARIDA BAHSETTİM AMA O ANLAYA MADIĞIM SAYI KARIŞIMI K16+HR GİBİ AMA BU RAKAM VE SAYILLARIN HANGİ TUŞLARA DENKGELDİĞİNİ BİLMİYORUM O NEDENLE ANLAYAMI YORUM SATEN İŞTE BÖYLE BİŞEY TEKRARDAN SAĞOLUN
Kullanıcı avatarı
omura
9.kyu
9.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Dön Tekken Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir