• Reklam

3 OCAK SİLİVRİ BULUŞMASI

Tekken turnuvaları,buluşmaları tarih, yer ve katılım bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

3 OCAK SİLİVRİ BULUŞMASI

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 04 Oca 2010 Pzt, 10:37 am

Evet arkadaşlar sabah 6:30 da düştüm yollara kalktık saatlerce yol gittik sonunda Fatih kardeşimin yanına ulaştık 2010 un ilk buluşma ve turnuvasınıda gerçekleştirdik çok güzel vakit geçirdik eğlendik Cemil ve Fatih kardeşimle . Ayrıca yaptığımız turnuvadada Cemil ile ilk 3 girdik çok çekişmeli bir turnuva oldu kıran kırana geçti :lol: ( Abi zaten 3 kişiydik , olm Cemil çaktırmasana ) neyse lafı fazla uzatmadan bir iki resim ve video atayım

Resim

Resim

YouTube Link
En son DevilNeverCryy tarafından 04 Oca 2010 Pzt, 10:38 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Reklam

Re: 3 OCAK SİLİVRİ BULUŞMASI

Mesajgönderen jinemre » 04 Oca 2010 Pzt, 12:33 pm

Vaayy süper :D Cemil saçları kestirince yakışıklı olmuşsun yakışmış :D Sende iyi görünüyorsun Volkan :) Fatih aynen bıraktığım gibi sizleri çok iyi gördüm buna çok sevindim :) Resimlerde skoru okumaya çalıştım fakat başaramadım :lol: Videoyuda artık Cemil msn'e gelince izleyebileceğim. Nasıl geçti kapışmalar?
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen doree » 04 Oca 2010 Pzt, 1:20 pm

Harbi 2010'un ilk buluşması ha 8) iyi başladık. Resimler ve maç için teşekkürler. Bana eşlik ettiğin için ayrıca teşekkür :D Son Silivri yolculuğu İbrahim abiyle. Özlerim ben kerata Silivriyi. Arada gidelim :D

Emre sağol o senin yauhuşluğun :D Toplam 75 battle yaptık sanırsam skoru okumak zordur :mrgreen: Hemen indiriyim videoyu.
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 04 Oca 2010 Pzt, 9:00 pm

jinemre yazdı:Vaayy süper :D Cemil saçları kestirince yakışıklı olmuşsun yakışmış :D Sende iyi görünüyorsun Volkan :) Fatih aynen bıraktığım gibi sizleri çok iyi gördüm buna çok sevindim :) Resimlerde skoru okumaya çalıştım fakat başaramadım :lol: Videoyuda artık Cemil msn'e gelince izleyebileceğim. Nasıl geçti kapışmalar?

Saolasın Emre inşallah seninle oynamakda kısmet olucak skor karışık ama çünkü hepimiz karışık oynadık fatih p1 dede p2 dede oynadı bizde aynı oyüzden denk skor olması lazım okumayı denedim olmadı cep telefonu o kadar çekiyor napalım :D ama lagsız oynayınca çok keyifli oldu en azından kendi oyunumuzu sergileyebildik.
Harbi 2010'un ilk buluşması ha 8) iyi başladık. Resimler ve maç için teşekkürler. Bana eşlik ettiğin için ayrıca teşekkür :D Son Silivri yolculuğu İbrahim abiyle. Özlerim ben kerata Silivriyi. Arada gidelim :D

Şimdi dikkat ettimde keşke daha fazla maç kaydetseymişiz oradayken aklına gelmiyo insanın . Ayrıca benim içinde değişik ve keyifli oldu şu berbat soğuk dışında her şey çok iyiydi ve çok keyifli geçti.
Kısmet olursa 18 ocakdada beraberiz dimi Cemil
En son DevilNeverCryy tarafından 04 Oca 2010 Pzt, 9:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen doree » 04 Oca 2010 Pzt, 9:12 pm

Tabiki :!:
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 08 Oca 2010 Cum, 7:37 am

Güzel zaman geçirdiğiniz belli oluyor, zaten artık Silivri'ye gitmek zorunda da değilsiniz malum Fatih'in askerliği bitiyor kısmetse artık online oynarsınız. Orda olmak vardı ama olsun :D Yazın bekliyoruz buraya haberiniz olsun, gelme imkanı olan herkesi bekliyoruz.

Bir maç yeterli değil daha fazla maç çekin bir dahakine lütfen
:twisted:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 08 Oca 2010 Cum, 10:30 am

Çok güzel zaman geçirdik doğru ama online oyun oynamakdansa ta silivri ye gitmeyi tercih ederim online hala çok kötü durumda.
DeadlyAssassin yazdı:Yazın bekliyoruz buraya haberiniz olsun, gelme imkanı olan herkesi bekliyoruz.

Çin emi :lol:
DeadlyAssassin yazdı:Bir maç yeterli değil daha fazla maç çekin bir dahakine lütfen :twisted:

Maç konusunda mahcubuz aslında biz oyuna daldık hiç çekmiyoduk Cemil ile Fatih oynarken aklıma geldi çekdim öyle ama imkan yok işte olsa bakayım bi makine ayarlayabilirisem 18 ocak buluşmasında baya maç çekeriz :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 08 Oca 2010 Cum, 3:49 pm

@ volkana

Evet tabiki Çin'e bekliyoruz :) İmkanı olan bütün arkadaşlarımız yanımıza ziyarete gelmek isterlerse kapımız sonuna kadar açık :)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 09 Oca 2010 Cmt, 5:52 am

Cemil zaten gelecem diyordu, Cemil duyuyorsun di mi? xD
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen doree » 09 Oca 2010 Cmt, 11:03 am

Şu an Singapura gidecek param bile yok :D Akbil geçermi acaba ben aktarma yapsam 8) Çine gelmeyi çok istiyorum ya!Kıvırır gibi oldum ama gelirim her hal :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 09 Oca 2010 Cmt, 3:08 pm

doree yazdı:Şu an Singapura gidecek param bile yok :D Akbil geçermi acaba ben aktarma yapsam 8) Çine gelmeyi çok istiyorum ya!Kıvırır gibi oldum ama gelirim her hal :mrgreen:

Singapur ve Çin uçak bilet fiyatları aşağı yukarı aynı :mrgreen:

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Dön Turnuva ve Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir