• Reklam

Buluşma - Gelişme

Tekken turnuvaları,buluşmaları tarih, yer ve katılım bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Buluşma - Gelişme

Mesajgönderen EGA » 22 Nis 2009 Çrş, 1:23 am

Şu aralar 5 6 kişi kadar ve genellikle eski tekkenleri (iyi) oynamış olarak kadıköyde Tekken 5 oynuyoruz.
Birbirimizle oynadığımızda bir yere kadar oluyor. Yeni ve yetenekli kişilerle daha keyifli oyular oynama amacındayız ve genel bir çağrı yapıyorum buradan sizlere ..

En az 3 kişi fln toplanıp Kadıköy reks sinemasının az üstü ve Burger King in bitişik binasındaki yerin 1 kat altında bulunan Platin isimli mekanda oynuyoruz. DR değil ama Dr de oynamak isteriz. Mekan olarak bir yer bilmiyoruz şu an DR için.

Oyunlarımızı kısa sürede geliştirebilecek deneyime sahibiz merak etmeyin, belki de sizlerin oyunlarını biz geliştiririz, bunu da eklemeden geçmiyim ;)

Herkese kolay gelsin, bu başlığı okuyorsanız bir cevap yazmadan geçmeyin ! Tarih zaman yazmıyorum, stres olmasın ayarlarız müsait zamanlarınıza göre.. Cevaplar gelsin hemen harekete geçicem buluşmak için.
İ mza Yok !

Psn id yanda, tekrar edeyim: TrFreakz ,kısa süreliğine arkın ps3 bende olduğundan bir tanışalım onlineda .. zaman bunu gerektiriyor biz de yapalım. Buluşmalara kimsenin geldiği yok.
Kullanıcı avatarı
EGA
8.kyu
8.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Buluşma - Gelişme

Mesajgönderen doree » 22 Nis 2009 Çrş, 3:12 am

Selam Giray.Biz tanıştık zaten...
Eğer müsaitsen yarın yani çarşamba ben gelmek istiyorum.Yarına tüm derslerim iptal :up:
Ben İbrahim abi ve Emir'e ulaşmaya çalışırım.Onlarda gelebilecek potansiyelde iki Tekken hastası tabi müsaitlerse :wink: Ben ulaşmaya çalışırım.

Görüşmek üzere.Cemil
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen EGA » 22 Nis 2009 Çrş, 11:00 am

Güzel, saat için arıyacam, diğer kişilere ulaşma düşüncen için de sağol .. Ayarlayalım. Süpriz gelişmeler olabilir bu gün için; (Bana göre) eski Tekkencilerden KaanKazu ve Murat gelebilir, bir duyuma göre kadıköy civarında olacaklarmış (Tag için)(Murat'ı tanımıyor olabilirsiniz ama Kaan'ı sanırım bu civarlardan tanıyorsunuzdur ;) )
İ mza Yok !

Psn id yanda, tekrar edeyim: TrFreakz ,kısa süreliğine arkın ps3 bende olduğundan bir tanışalım onlineda .. zaman bunu gerektiriyor biz de yapalım. Buluşmalara kimsenin geldiği yok.
Kullanıcı avatarı
EGA
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen EGA » 23 Nis 2009 Prş, 12:16 am

Şu an eve döndüm ve bayağı yorgunum.
6 kişiydik ve keyifli bir gün hatta gece olduğuna inanıyorum.
Tanımasanızda yakında tanışağınıza inandığım :
Aytekin
Barış
Mirza
Murat
tanıdığınız doree
ve ben oradaydık.
Resimler de var en azından ortam hakkında bir fikriniz olur ama yarına artık ..
İ mza Yok !

Kullanıcı avatarı
EGA
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen doree » 23 Nis 2009 Prş, 1:09 am

Gün çok güzeldi Giray sağolasın.Ben vakit buldukça size katılamaya çalışırım.Tekrar görüşmek üzere 8)
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Buluşma - Gelişme (Resimler)

Mesajgönderen EGA » 23 Nis 2009 Prş, 12:31 pm

22 Nisan

ResimResim

ResimResim
İ mza Yok !

Kullanıcı avatarı
EGA
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen EGA » 21 Kas 2009 Cmt, 12:33 pm

-- Bugün ve yarın / 21 & 22 Kasım -- tarihlerinde kendine güvenen Tekken 6 oyuncularını kadıköyde Buluşma-Gelişme tadında birleştirmek istiyorum. müsait olanlarınızın bana özel mesaj ile ulaşmalarını ümit ediyorum. Çekinmeyin, buyrun ..
İ mza Yok !

Kullanıcı avatarı
EGA
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen doree » 21 Kas 2009 Cmt, 11:10 pm

Uzun süreden sonra tekrar görüşmüş olduk.Yarın daha çok kişi oluruz umarım.
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Dön Turnuva ve Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir