• Reklam

EVO 2010 Tekken6

Tekken turnuvaları,buluşmaları tarih, yer ve katılım bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

EVO 2010 Tekken6

Mesajgönderen jinemre » 14 Tem 2010 Çrş, 8:25 am

Dünya'nın en önemli dövüş oyunları turnuvasından EVO 2010'un Tekken 6 Maç videoları yayınlandı.

Turnuvanın sonuçları şöyle:

1st – Hyun “Nin” Park (Steve) [S. Korea]
2th – Reepal “Rip” Parbhoo (Law)
3th – Jimmy “Mr. Naps” Tran (Bryan, Bruce)
4th – Jim “DevilJim” Esmersey (Julia)
T 5th – James “JFJ” Garrett (Law)
T 5th – Tokido (Bob) [Japan]
T 7th – Chris “Crow” Villarreal (Bob, Lars, Steve)
T 7th – Rene “GMMA Kor” Maistry (Bob, Lars)

EVO 2010 Tekken 6 Grand Finals: Nin vs. Rip

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6 Losers Finals: Rip vs. Mr. Naps

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6, Losers Bracket: Rip vs. Devil Jim

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6, Winners Bracket Final: Mr. Naps vs. Nin

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6, Losers Bracket: JFJ vs. Devil Jim

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6, Losers Bracket: Tokido vs. Rip

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6, Losers Bracket: JFJ vs. GMMA Kor

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6 Losers Bracket: Crow vs. Rip

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6 Winners Bracket: Tokido vs. Mr. Naps

YouTube Link

EVO 2010 Tekken 6, Winners Bracket: Nin vs Devil Jim

YouTube Link
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim

Bu mesaj için jinemre kullanıcısına 2 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
bigmania, doree
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Reklam

Re: EVO 2010 Tekken6

Mesajgönderen bigmania » 14 Tem 2010 Çrş, 9:24 am

kesin final oynardım :D :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen jinemre » 14 Tem 2010 Çrş, 9:35 am

Bukadar ucuz tuzakları nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 14 Tem 2010 Çrş, 11:42 am

Puahha, bizim burdaki online oyuncuları gitse kesin yenelerdi, online maç gibi hepsi. Lagdan parry yapamıyolar eğilemiyolar sanki :lol: Hele Law'cı adam b2,3,4 le, 10hitle falan oynuyo müthiş :lol:

Sonuna kadar KORE , yensin şu amerikanları iyi oluyor, adama kız gibi dediler, uyuz dediler yorumcular. Ya gelir elin Kore'lisi yener işte böyle :lol: Nin [Steve] :mrgreen:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen bigmania » 14 Tem 2010 Çrş, 3:20 pm

adamlar canlı yayında binlerce kişi izliyorken "nin" ile dalga geçtiler terbiyesizlik başka hiç bişe deil.havalılar artist ler ama fıs hepsi :D

ayrıca gene dalgamı geçtiler salladılarmı bilmiyorum bir yerde , practice modda combo kayıt özelliği geri gelicek dediler.bu saatten sonra gelse nolucak orasıda ayrı konu.
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen doree » 14 Tem 2010 Çrş, 5:33 pm

Agresif agresif deyip durdular. Şu oyundan anlamayan spikerleri koymasalar keşke. Nerde o crash havası.. Ayrıca he likes shopping nedir yani :? Alışveriş yapmayı sevmeyen erkek mi var. Alışverişe bayılırım şahsen :D Diyecek laf kalmadı tabi adamın kişiliğini eleştirdiler. Salaklık! Anyway Nİn'e tebrikler.
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 14 Tem 2010 Çrş, 7:04 pm

Herkes Nin e kötü oyuncu diyo ama ben seviyorum oyununu :D bide adamla alay ediyo terbiyesizler çekemiyolar tabi . Ama Nin'inde de çizgi romanlardan fırlamış gibi sempatik bi tipi var :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen player » 14 Tem 2010 Çrş, 10:57 pm

hahahahah genemı nin yaa,arkadaslar bu aralar keklere yenı bı lakap taktım onlara ENAYİ dıyorum :lol: we bısey dıyımmı yıllardır soylerım hala daha soyluyorum benım gorusum bu nin kesınlıkle bır enayı hemde enayılerın bası en onde yuruyor elındede bayrak war hahahah terbıyesızlık yapmıs olabılırler nın e ona bısey dıyemem ama bence tam bır kek yaaa anlamıyorum nasıl oluyoda mıllet bu adama yenılıyor aklım almıyorr yaaa yabancı oyunculardan en delı oldugum herıf :twisted: adam yıllardır steveyle oynuyor hıcmı ezberlemedınız oyununu yuhh artık yaaa!!adam kac defa d2,1,2 yaptı karsısındakı enayıde oyle bakıyor suratına arkadanda bırı demıyorkı "olum sen enayımısın eğilsene o harekete ne bakıyon" bızım fantazıde olucaktı bu turnuwa ne kawga olurdu hee zuahhahahahaha...

ayrıca lawla oynıyanıda gercekten takdır edıyorum.cunku hayatımda ılk defa yerden kayma yapmadan yada sureklı feyk yaparak oynamıyan bı lawcı gordum gercektente hala saskınlık ıcersındeyım :o oyuzden gordugum en ıyı lawcı dıyebılırım bızım turkler olsaydı nın e fınal raund da 250 tane kayma,1542 tanede feyk yapmıslardı hahahahaha...
En son player tarafından 14 Tem 2010 Çrş, 11:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen jinemre » 15 Tem 2010 Prş, 4:30 am

Amerikalılar her alanda oldukları gibi ''ahmakça'' boy gösteriyorlar. Bunu hep yapıyorlar... Karşı rakibe tezahürat başkadır, ona laflarınla saldırmak başkadır... Terbiyesizlikten başka birşey değildir bu, bunun başka savunma şekli olamaz. Zaten tek bir beğendiğim Amerikalı oyuncu yok banane ya nasıl oynarlarsa oynasınlar :D

Ferruh aslında senin söylediklerine kısmen de olsa katılıyorum fakat burada enayi olan ''Nin'' değil bu kadar basit tuzakları yiyen Amerikalılardır. Nin rakibe göre oynuyor, bakın maçlarına rakibi kuvvetlenince onun da saldırı şekli buna göre şekilleniyor. O dediğin Law'cının bile final maçındaki saldırı şekli: b 2,3 bu ne abi ya, karşıda Amerikalı'mı var koskoca Kore'li... İyi oldu ama Raund vermez işte. O tekniklerle Amerikalılara karşı oynamaya devam etsin :lol:

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen player » 15 Tem 2010 Prş, 11:45 am

hahahaha orti oda zaten ayrı bır enayı :lol: ama okadar tekken oynuyolar hangı harekete nerde eğilceklerını bılmezlermı yaa hemen hemen her tekkencı bılır d2,1,2 ye egılcenı yada araya gırcenı :? sızlerı bılmem ama d2,3 u bende cok yemege basladım oyundanmıdır bılmıyorum ama guard alırken bıle yıyorum hem guard alıncada wuramıorum oda onlıneden herhalde ama beyler cıdden t6 da cok fazla sacmalık war bu kadarınıda tahmın etmıyordum!! mesela bı ornek werıyım bu dedıgım daha once boyle degıldı sadece t6 da degıstırdıler aranızdan farkeden warmı bılmıorum,soyluyorum olayı; mesela rakıp yerde yatarken 3 le kalktıgını dusunun yanı yerden wuruyor bende bunu egılmek yerıne yukardan bı saldırı yapıyorum mesela dragunov la ff 4 le saldırıyorum normalde asagıdan wurdugu tekmeyı kesmesı lazım ustelık counter olması lazım ama tam tersı oluyor gercekten şok oldum bı deneyın lutfen yerden wurdugu 3 sız hawadayken daha dragunovun taklası bıtmeden hareketını kesıyor, bıde tag da t5 de falan yerdeyken ılerı dogru yuwarlandıgınız zaman rakıp hareket yaparsa otomatık guard alıyordunuz ama t6da bunuda kaldırmıslar.. yok booolleee bıseeyyyy!!! :evil:
En son player tarafından 15 Tem 2010 Prş, 11:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 15 Tem 2010 Prş, 8:40 pm

player yazdı: bızım turkler olsaydı nın e fınal raund da 250 tane kayma,1542 tanede feyk yapmıslardı hahahahaha...

Hahahah müthiş, doğru dedin :lol: :lol:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez