devil jin kazama_8 yazdı:ayrıca senynle tekken serilerini oynamak isterdim çok geç sanırım artık.

sc--sz yazdı:hiç çorumda olmazmı acaba
yokdeve yazdı:Ben adanadayım...Adana'ya gelecek misiniz hiç ?
DarK16 yazdı:ßence çoğu kişinin problemi aynı yer problemi.ßence kendi ili dışına qelebileceq pek arkadaş yoq.
)volkana yazdı:Ben siteye üye olduğumdan beri hiç turnuva haberi görmedim olursa büyük ihtimalle kaçırmam kazanıp kaybetmek önemli değil önemli olan toplanıp saatlerce tekken oynamak. Büyük turnuva yapamamızın nedeni ise yer sorunudur dikkat ettim küçük yaşta çok tekkenci küçük kardeşlerimiz var sitede ve eminim çoğu şehir dışına çıkamaz ( Belki kendileri denese bile aileleri izin vermez ) bir şekilde yer sorunu aşarsak güzel bir turnuva yapılabilir

jinemre yazdı:Sen siteye üye olduğundan bu yana malesef Tekken DR eskimişti tam 4.5 yıldır oynuyoruz sayısız turnuvalar düzenledik ama artık bi noktadan sonra insanları biraraya toplamak gerçekten çok zor oluyor. Biraz geç aramıza katıldın ama olsun yeni oyunumuza az kaldıİnşallah kısmet olursa yeni oyunumuz Tekken 6 ile sayısız turnuvalara birlikte imza atarız
Ufaklıklar konusunda doğru bir noktaya değinmişsin bu konuda hemfikiriz fakat ben bu durumdan dolayı rahatsız değilim, o minikler nede olsa büyüyecekler
İnşallah tekken 6 hayırlı olur Tekken camiası adına hepimiz için.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir