• Reklam

Ülkemizde Tekken Turnuvaları

Tekken turnuvaları,buluşmaları tarih, yer ve katılım bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Re:

Mesajgönderen fato » 21 Tem 2008 Pzt, 2:34 am

walla ben de eskişehirdeyim.burda olsa turnuva hemen katılırım...
Kullanıcı avatarı
fato
6.kyu
6.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re:

Mesajgönderen doree » 21 Tem 2008 Pzt, 2:38 am

fato yazdı:walla ben de eskişehirdeyim.burda olsa turnuva hemen katılırım...

27 temmuz eskişehirde turnuva olucak!
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Re:

Mesajgönderen sc--sz » 21 Tem 2008 Pzt, 11:37 am

hiç çorumda olmazmı acaba :roll:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Re:

Mesajgönderen yokdeve » 12 Ağu 2008 Sal, 10:30 am

Ben adanadayım...Adana'ya gelecek misiniz hiç ?
Kullanıcı avatarı
yokdeve
Beginner
Beginner

Re: Ülkemizde Tekken Turnuvaları

Mesajgönderen DarK16 » 13 Haz 2009 Cmt, 9:53 am

ßence çoğu kişinin problemi aynı yer problemi.ßence kendi ili dışına qelebileceq pek arkadaş yoq.
Get Ready For The NexT BaTTLe
Kullanıcı avatarı
DarK16
Beginner
Beginner

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 13 Haz 2009 Cmt, 10:41 am

Ben siteye üye olduğumdan beri hiç turnuva haberi görmedim olursa büyük ihtimalle kaçırmam kazanıp kaybetmek önemli değil önemli olan toplanıp saatlerce tekken oynamak :D . Büyük turnuva yapamamızın nedeni ise yer sorunudur dikkat ettim küçük yaşta çok tekkenci küçük kardeşlerimiz var sitede ve eminim çoğu şehir dışına çıkamaz ( Belki kendileri denese bile aileleri izin vermez ) bir şekilde yer sorunu aşarsak güzel bir turnuva yapılabilir
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 17 Eyl 2009 Prş, 1:54 pm

devil jin kazama_8 yazdı:ayrıca senynle tekken serilerini oynamak isterdim çok geç sanırım artık.

Ne için geç pek anlamadım ben buralardayım sonuçta :)
Psn id de var sanırım online oynayabiliyorsun oradanda oynayabiliriz ama ben dr yi bıraktım artık tekken 6 gelene kadar oynamıcam Tekken 6 da yaparız ilk kapışmalarımızı :)
En son DevilNeverCryy tarafından 17 Eyl 2009 Prş, 1:57 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 17 Eyl 2009 Prş, 3:54 pm

Çok uzak değiliz bende Gebze'deyim ayrıca online var hiç olmadı online oynarız :)
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen NinaForever » 18 Eyl 2009 Cum, 11:31 am

Ben belki izin alabilirim ama arcade makinasını kullanmayı bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 17 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen Jin_07 » 18 Eyl 2009 Cum, 1:25 pm

Bende alanyadayım burda turnuva olsa direk katılırım
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Jin_07
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 11 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Re: Re:

Mesajgönderen jinemre » 20 Eyl 2009 Pzr, 2:16 pm

sc--sz yazdı:hiç çorumda olmazmı acaba :roll:

yokdeve yazdı:Ben adanadayım...Adana'ya gelecek misiniz hiç ?

DarK16 yazdı:ßence çoğu kişinin problemi aynı yer problemi.ßence kendi ili dışına qelebileceq pek arkadaş yoq.

Önemli olan büyük turnuvalara katılmak değil bunu gerçekten gönülden istemektir. Çorum'da ki, Adana'da ki, Antalya'da ki organizasyonları Ankara'lı veya İstanbul'lu adminlerin organize etmesi mümkün değil. Herşeyi adminlerden beklemek biraz bencillik :) Biz aracıyız buradan hemşehrilerinizi bulup tanışmanız için aracılık yapabiliriz fakat birbirinizle tanışıp 2 kişi dahi olsa buluşup oyun oynayıp sohbet etmek size kalmış bir durumdur. Malesef bizim en büyük sorunumuz mekan-şehir değil kaynaşmayı başaramamak... Kaynaşma olduktan sonra aradaki dağlar denizler kilometreler kısalır emin olun. Sitede 3.000'i aşkın üye var bunların %20 si sitede elle tutulur katkılarda bulunsa herşey çok daha farklı olabilir. Birbirimizle konuşmaktan çekinmeyelim arkadaşlar. Buradaki en önemli konu hemşehirli arkadaşların birbirleriyle grup halinde ortak zevkimiz olan ''Tekkeni'' severek oynamalarıdır, birbirlerinizle görüşmeye çalışın elden geldiğince. hatta bir kaç arkadaş bir araya gelip kendi takımınızı bile kurabilirsiniz. (Ne kadar güzel olurdu böyle birşey olsa :ma: )

volkana yazdı:Ben siteye üye olduğumdan beri hiç turnuva haberi görmedim olursa büyük ihtimalle kaçırmam kazanıp kaybetmek önemli değil önemli olan toplanıp saatlerce tekken oynamak :D . Büyük turnuva yapamamızın nedeni ise yer sorunudur dikkat ettim küçük yaşta çok tekkenci küçük kardeşlerimiz var sitede ve eminim çoğu şehir dışına çıkamaz ( Belki kendileri denese bile aileleri izin vermez ) bir şekilde yer sorunu aşarsak güzel bir turnuva yapılabilir

Sen siteye üye olduğundan bu yana malesef Tekken DR eskimişti tam 4.5 yıldır oynuyoruz sayısız turnuvalar düzenledik ama artık bi noktadan sonra insanları biraraya toplamak gerçekten çok zor oluyor. Biraz geç aramıza katıldın ama olsun yeni oyunumuza az kaldı :) İnşallah kısmet olursa yeni oyunumuz Tekken 6 ile sayısız turnuvalara birlikte imza atarız :) Ufaklıklar konusunda doğru bir noktaya değinmişsin bu konuda hemfikiriz fakat ben bu durumdan dolayı rahatsız değilim, o minikler nede olsa büyüyecekler :) İnşallah tekken 6 hayırlı olur Tekken camiası adına hepimiz için.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 21 Eyl 2009 Pzt, 7:43 pm

jinemre yazdı:Sen siteye üye olduğundan bu yana malesef Tekken DR eskimişti tam 4.5 yıldır oynuyoruz sayısız turnuvalar düzenledik ama artık bi noktadan sonra insanları biraraya toplamak gerçekten çok zor oluyor. Biraz geç aramıza katıldın ama olsun yeni oyunumuza az kaldı :) İnşallah kısmet olursa yeni oyunumuz Tekken 6 ile sayısız turnuvalara birlikte imza atarız :) Ufaklıklar konusunda doğru bir noktaya değinmişsin bu konuda hemfikiriz fakat ben bu durumdan dolayı rahatsız değilim, o minikler nede olsa büyüyecekler :) İnşallah tekken 6 hayırlı olur Tekken camiası adına hepimiz için.

Evet dediğin gibi siteyi çok geç farkettim ve burayı bulana kadar Tekken oyuncuları yok sanardım :) Tekken 6 online sistemi yeniden kodlanıyor ve bu sayede offline olarak pek buluşamasak bile en azından Lagsız online turnuvalar düzenleyebiliriz ( Bir gece 4 kişi Dr oynamıştık laglara rağmen çok eğlenceliydi hatırlarsan :) ) o yüzden Tekken 6 dan ümidim ve beklentim çok . Minik oyuncular konusundada çok haklısın sonuçta onlar hep minik oyuncu olarak kalmıcak :) ve bu arada uzun zaman sonra tekrar burada olmana çok sevindim :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen WRAHT » 21 Eyl 2009 Pzt, 10:56 pm

Bence en çok tekkencinin bulunduğu mekanları tespit etmek bu konuda projeler çıkmasına yardım sağlayabilir. Bide malesef herkesin evinde ps3 yok benim oturduğum Yer Kırklareli, 17 yaşındayım 4-5 senedir tek başıma tekken 5 oynadım (o da yanlız başıma ve cafelerde :( ) Buldunduğum yerde Tekken 6'da yok ve gelmeyeceğine eminim. Ama belki çok önceden yeri ve mekanı kararlaştırıp paraları ayarlayıp alnı ilden giden kardeşlerimizin de aynı zamanda hareket etmesi ( belki bi otobüs kiralıyacak kadar tekkenci çıkar) gibi gibi. Belki bunlara çözüm bulunmaz ama en azından bir turnuva yapmış oluruz, birbirimizi tanırız, ve eğer bence 40 kişi bile toplarsak bunun devamı gelir.

Allah Bize Hayatta Dost ve Tekken'de Rakip Olmayı Nasip Etsin. ( Aslında hepimiz tekkende iyiyiz, Bu işe gönül verdik ve birbirimizi destekliyoruz ama beraber olmadıktan sonra...( Biz Hep Beraberiz ama Allah bize
tekken oynamak için buluşmayıda nasip etsin.) Amin ( demeyi unutmayın :wink: )
Kullanıcı avatarı
WRAHT
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen NinaForever » 23 Eyl 2009 Çrş, 4:40 pm

Bencede en azından beraber oynamak amaç buysa sorun yok.Yer problemleri için online tavsiye edebilirim.Turnuvaları bekliyorum Ama Aya tarafında olursa gelebilirim.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 17 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen tekken 5 » 23 Eyl 2009 Çrş, 5:54 pm

nasıl turnuvaya katılabilirim ben ankarada oturuomda :)
lili dragunov hwoarang nina
GET READY OF THE NEXT BATTLE
Kullanıcı avatarı
tekken 5
4.dan
4.dan

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

ÖncekiSonraki

Dön Turnuva ve Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir