• Reklam

Ülkemizde Tekken Turnuvaları

Tekken turnuvaları,buluşmaları tarih, yer ve katılım bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde Tekken Turnuvaları

Mesajgönderen jinemre » 29 Oca 2008 Sal, 7:09 pm

Arkadaşlar sitemizin açılışının 2. yılına girmemize çok az bir zaman kaldı. Peki biz bu 2 yıl da ne yapabildik Tekken adına? Bana göre artı olarak çok büyük gelişim kombo videolarındaki ülkeler arası bazda gösterdiğimiz başarı oldu. peki bu yeterli mi? Malesef değil. Biz bu siteyi kendi adımıza açmadık. ülkedeki Tekkenci potansiyel kitleye ulaşıp dev organizasyonlu Tekken turnuvaları organize etmeyi hedefledik, herzaman öncelikli hedefimiz bu oldu fakat nedendir bilinmez 2 yılda adam akıllı bir turnuva dahi gerçekleşmedi ülkemizde. Peki arkadaşlar düzenlenilen turnuvalara neden katılım göstermiyorsunuz? Siteye koyduğumuz Arap ve Pakistan'lı Tekkencilerden farkımız veya eksiğimiz nedir? Sizler neden katılmadığınız hakkında birşeyler yazınki bizde sorunun derinliklerine inelim. Lütfen yazmaktan korkmayın arkadaşlar burada hiçkimse hiçkimseyle dalga geçemez buna izin vermem.

NEDEN DÜZENLEDİĞİMİZ TURNUVALARA KATILMIYORSUNUZ?
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Reklam

Mesajgönderen headshot » 29 Oca 2008 Sal, 7:46 pm

Arkadaşlar bu sitede hepimiz Tekken severiz. Şu an bu sitede 1300 üye var ve hepimiz Tekken sever olarak bu sitede toplandık. Evet arkadaşlar niye katılmıyorsunuz turnuvalara? "Yok ben yapamam", "Yeterince iyi değilim" , "İyi oynayamıyorum" gibi düşüncelerinizmi var. Arkadaşlar bu sitede iyi oynayan ve kötü oynayan ayrımı kesinlikle yoktur. Hiç kimsenin profiline bakarak aldanmayın. Hiç kimse hiç kimseden iyi değildir.
Önemli olan turnuvada yenmek değildir arkadaşlar. Ordaki ortamda bulunmak önemlidir. Eğer siz oraya "yenmek" yada "gitsem yenemem" gibi bir düşünceyle gidiyosanız, bu sizin oyun anlayışınızın farklı olduğunu gösterir! Her zaman oyunlarda değişmeyen kurallardan bi tanesi "Biri kazanır, biri kaybeder." Kazansanız kral olmayacaksınız, kaybetseniz ezik olmayacaksınız! JinEmre' ninde dediği gibi Arap ve Pakistan' lılardan ne farkımız var. Orda toplananlar çokmu iyi oynuyolar. Hayır sadece yenme veya yenilme güvensizliği olmayanlar orda toplanıyor. Yada ortamda bulunmak için. İster yaşınız küçük olsun, ister büyük, ister kötü oynayın, ister iyi. Ama kendinize güvenin arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen *K* » 29 Oca 2008 Sal, 8:22 pm

Ben ilk defa duyuyorum bu tür bir organizasyonu,bir engelim olmazsa katılmaya çalışırım.Ama Çanakkale'deyim mesafem baya var sizlere ...
Resim
Kullanıcı avatarı
*K*
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen jinemre » 29 Oca 2008 Sal, 8:30 pm

Mesafe sorunu aslına bakarsak herkesin ortak sorunu gibi görünüyor. Ama bir de işe şu yönden bakmaya çalışalım arkadaşlar yılda bir kez yalnızca bir günlüğüne ortak bir şehir belirleyip hep birlikte orada buluştuğumuzu varsayarsak çok da tuzlu birşey olacağını sanmıyorum... Sonuç olarak yılda bir kez büyük bir organizasyona katılmak için 1 günlüğüne evimizden uzaklaşıversek kimseye bir zararı dokunmayacaktır sanırım.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen darkwave » 29 Oca 2008 Sal, 11:51 pm

Ben en başlarda fazla çekiniyordum, çünkü videolardan baktığım kadarı ile herkes süper oynuyordu ve kendimin rahat Perfect yiyeceğimi düşündüğüm için biraz soğuk davrandım, saolsun Ozan ile oynamaya başladıktan sonra bu durum biraz değişti, artık yenilsem bile eğlendiğimi farkettim. :) Bir turnuva olursa çok güzel olur. :)
Kullanıcı avatarı
darkwave
Avenger
Avenger

Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen TeKKeN-JiN-Kzma » 01 Şub 2008 Cum, 10:55 pm

Benim Hiç İmkanım Yok Çünkü

Nevşehirdeyim
ve burada 1 tane int cafe var :D
Resim

[img:ad3dd42162]http://img162.imageshack.us/img162/6092/headshot2kc4.jpg[/img:ad3dd42162]
Kullanıcı avatarı
TeKKeN-JiN-Kzma
1.kyu
1.kyu

Mesajgönderen TeKKeN-JiN-Kzma » 01 Şub 2008 Cum, 10:57 pm

Unutmuşum :D Nevşehir in Derinkuyu İlçesinin
Suvermez-kasabasındayım yani suvermezde 1 tane int cafe var nevşehirde kaçtane bilmem :D
Resim

[img:ad3dd42162]http://img162.imageshack.us/img162/6092/headshot2kc4.jpg[/img:ad3dd42162]
Kullanıcı avatarı
TeKKeN-JiN-Kzma
1.kyu
1.kyu

Mesajgönderen baris777777 » 04 Şub 2008 Pzt, 6:58 pm

arkadaşlar bence bu siteyi türkiyedeki tüm tekkencilere elinizden geldiği kadar önerin. üye sayımız arttıkça en azından bazı şehirlerde küçük turnuvalar düzenleme olasılığı artar.
Kullanıcı avatarı
baris777777
4.kyu
4.kyu

Re:

Mesajgönderen scorpion » 05 Mar 2008 Çrş, 4:55 pm

ya abi çorumda bole bi sans yok herkez maç oynuyo burda tekkenci sayısı tekkendeki adamlar kadar bile yok
Kullanıcı avatarı
scorpion
Overlord
Overlord

Ülke: Turkey (tr)

Re:

Mesajgönderen headshot » 08 Mar 2008 Cmt, 6:52 pm

scorpion yazdı:ya abi çorumda bole bi sans yok herkez maç oynuyo burda tekkenci sayısı tekkendeki adamlar kadar bile yok

Haklısın ama bu durum sadece Çorum' da yok. Her yerde böyle.
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen fastbee » 18 Haz 2008 Çrş, 5:29 pm

SÜPER Bİ BAŞLIK OLMUŞ HAKLISINIZ YILDA 1 KEREDE OLSA TOPLANMAK GEREK AMA BAZI ARKADAŞLARIMIZIN AİLELERİYLE KONUŞUP BULUŞMAYA RAZI ETMELERİ BİRAZ GÜÇ OLABİLİR AYRICA MADDİ AÇIDAN SIKINTI ÇEKENLERDE OLABİLİR ANLAYIŞ GÖSTERMEK LAZIM AMA BU BAŞLIĞI ONUNA KADAR DESTEKLİYORUM
Kullanıcı avatarı
fastbee
3.dan
3.dan

Re:

Mesajgönderen TekkenForce » 21 Haz 2008 Cmt, 7:32 pm

bende turnuvalara katılmak isterim fakat ben çanakkalede oturduğum için bu pek mümkün olmaz diye sanıyorum
Fear The Wrath Of God
Kullanıcı avatarı
TekkenForce
6.kyu
6.kyu

Re:

Mesajgönderen TekkenForce » 22 Haz 2008 Pzr, 10:35 am

çanakkalede oturan ve kapısmak isteyek arkadaslar ozelden mesaj atabilir
Fear The Wrath Of God
Kullanıcı avatarı
TekkenForce
6.kyu
6.kyu

Re:

Mesajgönderen sc--sz » 22 Haz 2008 Pzr, 11:15 am

TekkenForce yazdı:çanakkalede oturan ve kapısmak isteyek arkadaslar ozelden mesaj atabilir

üye listesindem bakark kendine çanakkaleli bie rakip bulabilirsin belki iyi özel mesajla ulaşablirsin sonra
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Re:

Mesajgönderen TekkenForce » 22 Haz 2008 Pzr, 11:21 am

tamam saol
Fear The Wrath Of God
Kullanıcı avatarı
TekkenForce