• Reklam

Tekken 5 ve DR Maçlarımız .

Tekken içerikli Video iste,indir,gönder !!!

Re: Tekken 5 ve DR Maçlarımız .

Mesajgönderen jacksonke1 » 07 May 2009 Prş, 3:19 am

eee sonunda macını görecegiz yani hadi bakalım, görelim şu efsane oynayışınıda yorum yapalım ... ps3 online mac olayınıda ayarlayalım hemen kısa süre icinde, ömere falan da söyleyim, seninde müsait bi zamanında yapalım, inş kasma vs gibi şyler olmaz online olarak ;)
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Mesajgönderen zakatek » 07 May 2009 Prş, 3:46 pm

Böyle saçma sapan atışmalara gerek yok bizim amacımız sadece birşey paylaşmak beğenmeyen beğenmez. Metin eleştiri yapabilirsin tabi ki ama üslubun iyi değil biz zaten demişiz ki çok iyi değiliz diye. Aşağılayarak konuşmanın gereği yok. Oyundan önce başka şeyleri öğrenmen gerek. Bu arada kendi arkadaşımın da üslubunu beğenmedim o da saçmalamış.

İyi bir ortamda konuşmak varken germeye gerek yok kimseyi.
Kullanıcı avatarı
zakatek
7.kyu
7.kyu

Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen jacksonke1 » 07 May 2009 Prş, 4:23 pm

zakatek yazdı:Böyle saçma sapan atışmalara gerek yok bizim amacımız sadece birşey paylaşmak beğenmeyen beğenmez. Metin eleştiri yapabilirsin tabi ki ama üslubun iyi değil biz zaten demişiz ki çok iyi değiliz diye. Aşağılayarak konuşmanın gereği yok. Oyundan önce başka şeyleri öğrenmen gerek. Bu arada kendi arkadaşımın da üslubunu beğenmedim o da saçmalamış.

İyi bir ortamda konuşmak varken germeye gerek yok kimseyi.

Metin arkadasımız yazınca öyle şeyler, karsılıgında baska türlü ne yazabilirdim Ömer, bende öyle yaptım. Kapısmalarını izleyince de gördüm zaten olanı, yorumlarıyla >> kapışmaları tutmuyor birbirini :)
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen Steve_2 » 07 May 2009 Prş, 5:32 pm

Lütfen beyler.Metin abinin maçlarının kalitesi göz önünde.Kendide dediği gibi 10 senelik Hwoarang'cı.Yorumlarındada pek anormallik göremedim Metin abinin.Sadece sana yardım için yazdığı yorumları kötü anlayıp üslubunu değiştirmene gerek yok.Forumdan saygıyı eksiltmeyelim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen Kral King » 18 Eyl 2009 Cum, 1:26 pm

Videoların bazılarına izledim bence gayet iyi videolar ayrıca kimsenin kimseyi aşağılamsı gerekmez .Sana göre kötüdür bana göre iyi ayrıca 10 senedir hwo cı olmanın ne anlamı var anlamadım bizim orda 8 senedir paul cu var yeni başlayan cocuklardan dayak yiyebiliyor.Bu oyunun seneyle alakası var tabiki ama ama sadece yeni başlayana biri ike alakası var.Siz maclarınıza devam edin kardeş biz izleriz.
Kullanıcı avatarı
Kral King
6.kyu
6.kyu

Teşekkür etti: 1 kez

Mesajgönderen jinemre » 20 Eyl 2009 Pzr, 2:59 pm

Başlıkta ki çatışmanın malesef çok geç farkına vardığım için bütün üyelerden çok özür diliyorum. Bu temiz başlıkta bile kavga edecek konu yaratmışsınız ya ben size hiçbirşey söyleyemiyorum! Konuyu dikkatlice okuyup arkadaşların oyundan nekadar çok keyif aldığını görmek yerine ortamı saçma sapan germişsiniz! Lütfen şu kendi egolarınıza biraz daha hakim olun.

Steve_2 yazdı:Lütfen beyler.Metin abinin maçlarının kalitesi göz önünde.Kendide dediği gibi 10 senelik Hwoarang'cı.Yorumlarındada pek anormallik göremedim Metin abinin.Sadece sana yardım için yazdığı yorumları kötü anlayıp üslubunu değiştirmene gerek yok.Forumdan saygıyı eksiltmeyelim.

Kimseyi savunmak sana veya bir başkasına düşmez. Yıllanmak bu oyunda tat vermiyor, şarapmısınız siz de yıllandıkça değeriniz artsın? saçmalamayın lütfen. Bir de sana moderatörlük verilmiş... Ortamı yumuşatman gerekirken aksi şekilde yanan aleve benzin döküyorsun. Görevinden alındın...

İlker, Ömer ve diğer bu başlıkta maçları olan kardeşlerim emin olun bu oyunu oynayıpda sizin aldığınız hazzı almayı başarabilen çok az kişi var bu sitede. Siz bizimle kalıp bu güzel anlarınızı bizimle paylaşmaya devam ederseniz TekkenTR olarak çok mutlu olacağız. İyi oyunlar diliyorum kardeşlerim.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Önceki

Dön Video

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir