• Reklam

Tekken 5 ve DR Maçlarımız .

Tekken içerikli Video iste,indir,gönder !!!

Tekken 5 ve DR Maçlarımız .

Mesajgönderen jacksonke1 » 03 May 2009 Pzr, 3:07 pm

Herkese selam Ben İlker, forumda yeniyim:) Tekken ve diğer dövüş oyunları sevenleri ile bir arada olmak, güzel bir duygu ...
Cok iddiali maçlar değil ama sizlerle paylaşmak istiyorum kapışmalarımızı, daha sağlam kapışmalar yakın zamanda olacak ve kayıt edeceğiz, özellike DR deki kapısmalar baya bi deneme kapısmasıydı diyebilirim bizler için, izleyip yorum yaparsanız sevinirim ;)
3 kişiyiz arkadaslarımla toplam, kapısmalar bu 3 kişi arasında oluyor sürekli .DR deki videolar yeni, ama diger tekken 5 videları nerdeyse 1 bucuk senelik.
Buyrun videolar.

YouTube Link

http://www.youtube.com/watch?v=mBEr2pW50MQ -Tekken 5 DR Match 3: Hwoarang Vs Lili

http://www.youtube.com/watch?v=8v1davxIiR0&fmt=18 -Tekken 5 DR Match 2: Hwoarang Vs Lili

http://www.youtube.com/watch?v=lKnhulVt3ks - Tekken 5 DR Match 1: Hwoarang Vs Jin Kazama

http://www.youtube.com/watch?v=ubuPKTQ5hwQ - Tekken 5 match:Kazuya[Omer].Vs.Jin[Mithat] 4

http://www.youtube.com/watch?v=iQ-BNcVP01c - Tekken 5 Match:Hwoarang [İlker].Vs.Jin [Mithat] 3th

http://www.youtube.com/watch?v=tzocHsX4IL4 - Tekken 5 Match: Hwoarang [İlker].Vs.Jin [Mithat]

http://www.youtube.com/watch?v=UtuNNLgTBbY - Tekken 5 Match: Hwoarang [İlker].Vs.Kazuya [Omer]
En son jacksonke1 tarafından 06 May 2009 Çrş, 1:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Tekken 5 ve DR Maçlarımız .

Mesajgönderen jinemre » 03 May 2009 Pzr, 4:28 pm

Aramıza, Tekken kardeşliğimize hoşgeldiniz. Maçlarınızın bir kısımını izledim. Öncelikle genel yorum yapacağım daha sonra eğer isterseniz tüm oyuncuların tektek kendimce yorumumu yaparım.

Genel olarak ilk izlenimim tüm oyuncularınız için; gard açıklarınız var. Özellikle low vuruşlarda gardlar biraz zayıf. Kombolar kaçıyor biraz ama okadar olur zamanla alışırsınız.

Maçlarınızı beğendim, aynı hız devam Tekken'e :)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen leealex » 03 May 2009 Pzr, 4:49 pm

gerçekten güzel maçlar tebrikler bu arada kameranız ne marka çok iyi çekiyo :)
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen bigmania » 03 May 2009 Pzr, 5:59 pm

hoşgeldiniz arkadaşlar

bu sıralarda sitenin gidişatından gayet memnunum maşallah.sizler gibi üyeler her geçen gün artmıya aramıza katılmaya devam ediyor.vidyoların bir kaçına baktım.gerçek tekken sever olarak bu oyunu bırakmazsanız ilerde gayet iyi tekkenciler olabileceğiniz düşüncesindeyim.

iyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen metin » 03 May 2009 Pzr, 6:21 pm

Maçlarınızı izledim güzeldi fena değilsiniz ilerde daha iyi olacağınız oyununuzdan belli
ama gördüğüm bi kaç eksiği söyliyim size hwoarangla oynayan arkadaşım bende hwoarangla oynuyorum
özellikle sana söylemek istediğim bi kaç şey var rakibi haya kaldırma hareketlerini hiç kullanmıyosun
( geri X ve ön çapraz üçgen ) le havaya kaldırma hareketlerine elini alıştır ilk olarak bu hava kombosuna girme hareketleri üzerinde kombo çalışmaları pratik yap birde oyunda boyutuda hiç kullanmamışınız
boyut yapma ve hava kombosu hareketleri konusundaki eksikleri kapatırsanız maçlarınız daha güzel çekişmeli olur, yeni maçlarınızıda bekliyoruz görüşmek üzere arkadaşlar iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen jacksonke1 » 03 May 2009 Pzr, 6:24 pm

jinemre yazdı:Aramıza, Tekken kardeşliğimize hoşgeldiniz. Maçlarınızın bir kısımını izledim. Öncelikle genel yorum yapacağım daha sonra eğer isterseniz tüm oyuncuların tektek kendimce yorumumu yaparım.

Genel olarak ilk izlenimim tüm oyuncularınız için; gard açıklarınız var. Özellikle low vuruşlarda gardlar biraz zayıf. Kombolar kaçıyor biraz ama okadar olur zamanla alışırsınız.

Maçlarınızı beğendim, aynı hız devam Tekken'e :)

Yorumun icin teşekkürler, aslında guard da alıyoruz, biraz önemsemedik bu kapısmaları ondan pek dikkat etmedik,bende daha cok atack adamıyım, ama attack adamının da guarda önem vermesi gerek, elbette guard yapmak gereklide, dedigim cok ciddi kapısmalar degildi, bizde seviyorz delicesine guard alıp maclar uzun sürsün falan da, bu kapısmalarda dedigim gibi, o anda cekildi , pratik falan yapmadan direk girdik kayıta, inş daha iyilerinide yapacagız. Teşekkürler tekrar yorum icin ;)
Diger yorum yapan arkadaslarada teşekkür ederiz ...
En son jacksonke1 tarafından 03 May 2009 Pzr, 6:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen zakatek » 03 May 2009 Pzr, 6:28 pm

Merhaba arkadaşlar. Ben videolarda Lili ile oynayanım adım Ömer. Aslında normalde Kazuya ile oynuyorum ama Lili' yi deneyim dedim. Söylediğiniz gibi eksiklerimiz var çok sık Tekken oynayamıyoruz arkadaşlar sadece bana geldiklerinde ara sıra oynuyoruz ben de tek başımayken pek üstüne düşmüyorum ama keyifle oynuyoruz.
Kamera modeli sorulmuş Samsung D60, 6 mp tv de Toshiba 32av500P.

Bu arada site ve forum çok iyi hazırlayanları tebrik ediyorum. Bir çok diğer oyun siteleri gibi download çöplüğüne dönmemiş.
Tekrar çekimler yapabiliriz ilerde. Sizden Kazuya hakkında öneriler de bekliyorum :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
zakatek
7.kyu
7.kyu

Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen jacksonke1 » 03 May 2009 Pzr, 6:29 pm

metin yazdı:Maçlarınızı izledim güzeldi fena değilsiniz ilerde daha iyi olacağınız oyununuzdan belli
ama gördüğüm bi kaç eksiği söyliyim size hwoarangla oynayan arkadaşım bende hwoarangla oynuyorum
özellikle sana söylemek istediğim bi kaç şey var rakibi haya kaldırma hareketlerini hiç kullanmıyosun
( geri X ve ön çapraz üçgen ) le havaya kaldırma hareketlerine elini alıştır ilk olarak bu hava kombosuna girme hareketleri üzerinde kombo çalışmaları pratik yap birde oyunda boyutuda hiç kullanmamışınız
boyut yapma ve hava kombosu hareketleri konusundaki eksikleri kapatırsanız maçlarınız daha güzel çekişmeli olur, yeni maçlarınızıda bekliyoruz görüşmek üzere arkadaşlar iyi oyunlar

Hehe, havaya kaldırma hareketini cok kullanırım, ama bu oynadıgım arkadaslara pek kullanamıyorum diyebilirm, belirgin acıklarımız oldugu bir gercek tabi arada. Havaya kaldırma hareketi başlı basına bir acık, o yüzden fazla kullanmıyorum, özellikle ön çarpaz la yapılan kaldırma hareketi inanılmaz acık bırakan bir hareket, sıkca yapmak gereksiz, sadece acık buldugumda kullanıyorum, ayrıca jugglelarımda aslında var, cok yapamadım ama kapısmalarda evet. Omer arkadasımın da dedigi benim ve mactaki diger arkadasımızın evinde PS yok, sadece ömerde var, cok arada gidio onda kapısıyoruz, practice modda bişeyler kasmaya bile zaman olmuyor cok diyebilirim, gider gitmez mac yapıyoruz, egzersizinide kapısmasınıda mac icinde artık ne verdiyse :)
Ama güzel eleştirilerin icin tesekkürler ;) dediklerini görmezden gelemeyiz. Hwo ile seni de merak ettim, yorumların cünkü iyi bir oyuncu oldugun izlenimi veriyor sanki, oyununu görmek isterim seninde degerlendirelim. :)
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen chocolategirl » 03 May 2009 Pzr, 7:18 pm

Öncelikle hoşgeldin :dance:
Ben sizin maçlarınızı çok önceden seyretmiştim. İzlemesi gayet zevkli :) başarılarınızın devamını dilerim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen jacksonke1 » 03 May 2009 Pzr, 7:40 pm

chocolategirl yazdı:Öncelikle hoşgeldin :dance:
Ben sizin maçlarınızı çok önceden seyretmiştim. İzlemesi gayet zevkli :) başarılarınızın devamını dilerim :)

Teşekkürler, birşeyler yapıyoruz işte, gönül ister cok daha iyi kapısma videoları izletelim :) ama zamanımızz coook kısıtlı, ayda 1 bile zor oynuyoruz .
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen jacksonke1 » 06 May 2009 Çrş, 1:12 pm

Geçen hafta çektiklerimizden koyamadığım bir kapısmayı daha ekledim en üstte, arkadaş dragunov 1 yada 2 kez falan kullandı bana karşı yeni almıştı bu kapısmada, umarım eğlenirsiniz :)
Still Of The Night
Kullanıcı avatarı
jacksonke1
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen Steve_2 » 06 May 2009 Çrş, 5:37 pm

Aga dertlenme.Güzel maçlar çıkarmışınız.Ama Metin abininde dediği gibi boyut yok maçta.Ama cidden çoğu Hwo'cuyum diye geçinen arkadaşlardan harika videolar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen metin » 06 May 2009 Çrş, 8:06 pm

YA dostum sen GERİ X niye kullanmıyosun onu kullanmayan hwocu olurmu yani anlatmak istediğim oyunda hava kombosu olacakta bizede iyi kombolar görecez ortamı yok maçlarda bu oyunun en mükemmel yanı hava komboları ve duvar komboları ikiside yok hehe boyutta yok hwo gibi süper hava ve duvar komboları olan bi adamdan gördüğümüz sadece düz bi saldırı beni kızdıran nokta bu oyununuzda, ama haklısın pratiği az olan bi adamdan bu kadar beklenir en kısa zamanda ps3 onlinede bekliyorum seni nasıl olsa ps3 çünüz var yani benimle oynama imaknın var yeni maçlarını bekliyoruz inşallah iyi oyunlar
En son metin tarafından 06 May 2009 Çrş, 11:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Mesajgönderen zakatek » 06 May 2009 Çrş, 10:22 pm

Zaten biz de kusursuzuz demedik ki öylesine oynanmış işte çektik arkadaş da koydu. Önerilerin için sağol. Başka yaparsak daha iyi koyarız. Eminim biz senin oynadığının onda biri kadar süre bu oyunu oynamamışızdır. Zamanla olur onlar da ama kızma :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
zakatek
7.kyu
7.kyu

Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen metin » 06 May 2009 Çrş, 11:20 pm

hehe :mrgreen: önemli değil dostum hwoya biraz fırça atalımki maçlarda kombo görelim hehehe :mrgreen: yoksa başka bi gaye yok yanlış anlama olmasın sanki biz kusursuzmu oynuyoruz sallıyoz gidiyo :mrgreen:
ama bazı olmazsa olmazlar var onlarıda iyi öğrenmek lazım
ben sadece 10 senelik hwocuyum fazla değil yani hehehe :mrgreen:
neyse daha çekişmeli ve kombolu maçlarınızı bekliyoruz
bizde inşallah bu hafta sonu onlinede maç yapıcaz ve maçlar çekilip siteye atılacak izlersiniz artık bizleri :mrgreen:
neyse yeni maçlarda görüşmek üzere size iyi oyunlar arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Sonraki

Dön Video

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir