Ben begenmedim bu filmi,zaten cok ciddi bi şekilde calısılmamış,film tekken 2 yi içeriyorsada,belli karakterlerin üzerinde durmuşlar.Kazuya,Jun,Heihachi yi anlıyorumda neden Lei ve Jack o kadar ön planda olmuş anlamadım,ayrıca annayı metres lee yi piskopat yapmışlar...
İndirilen filmi birleştirme:
- Download işlemi tamamlandıktan sonra 8 parttan oluşan dosyalarımız bir konuma çıktı, bu adımda birleştirme işlemine geçmeden önce 8. numaralı partı (diğer filmlerde part numarası değişebilir, dosya boyutuna bağlı olarak değişkendir, son part) sağ tıklıyoruz ve içersindeki dosyamızı ''www.cithiz.com'' şifresini girerek diğer partların bulunduğu konuma çıkartıyoruz. Birleştirme işlemine hazırız.
- HJSplit programını açıyoruz
- ''JOIN'' butonuna basıyoruz ve ''INPUT FILE'' butonuna basarak dosyalarımızın bulunduğu konuma girerek ilk parçayı seçiyoruz ve ''AÇ'' butonuna basıyoruz.
- ''INPUT - OUTPUT FILE'' seçenekleri dosyaların birleştirileceği ve birleştirme sonrası çıkartılacağı konumları belirtiyor bu konum birleştirilecek dosyaların bulunduğu konumdur.
- Bu işlemin ardından ''START'' butonuna basıyoruz ve tekrar working... iletisi geliyor ve birleştirme işleminin bitmesini bekliyoruz.
- Son olarak ''Joining Completed'' ekranı geliyor ''OK'' diyerek işlemi sonladırıyoruz. Dosyamız belirttiğimiz konuma çıktı.