• Reklam

Video sorunu

Tekken içerikli Video iste,indir,gönder !!!

Video sorunu

Mesajgönderen NinaForever » 14 Kas 2009 Cmt, 4:37 pm

Ben yine video apıcam :D Ama sadece TrM nin kombo videosu gözüküyo diğer videolarım gözükmüyo.Ben Windows Moviw Maker ı kullanıyorum.Video al da sadece dediğim gibi TrM nin kombo videosu var basşka birşey yok.Bide bazı videolarda normal açılırken indirince kodek falan diyo.Bu sorunları nasıl halledebilirim????Tam alırken desteklenen bir video değil diyo.
En son NinaForever tarafından 14 Kas 2009 Cmt, 4:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 16 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Reklam

Re: Video sorunu

Mesajgönderen leealex » 14 Kas 2009 Cmt, 6:32 pm

windowsunun updateye ihtiyacı var yada k-lite codec paketini yükle bilgisayarına kesinlikle :wink:
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen NinaForever » 14 Kas 2009 Cmt, 6:52 pm

Yükledim.Video al a girdim yine yok.Bende alttaki kısımdan video yu bulup enter a basınca şöyle dedi:
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\NazAta\Sadece Ata\YouTube - Tekken 6 Nina Williams Trailer.flv dosyası desteklenen bir dosya türü değil ve Windows Movie Maker'a alınamıyor.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 16 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 02 Ara 2009 Çrş, 10:09 pm

NinaForever yazdı:Yükledim.Video al a girdim yine yok.Bende alttaki kısımdan video yu bulup enter a basınca şöyle dedi:
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\NazAta\Sadece Ata\YouTube - Tekken 6 Nina Williams Trailer.flv dosyası desteklenen bir dosya türü değil ve Windows Movie Maker'a alınamıyor.

FLV uzantili videolar Windows Movie Maker tarafindan desteklenmiyor. Hangi uzantida videolarin desteklendigini bilgisayardaki "Movie Maker Yardimi" ndan bulabilirsin ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Dön Video

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir