Arkadaşlar Ankamall Bimeks'de Xbox 360 oyunu gördüm ama 3 taneydi 2 tane Canavarlar yaratıklara karşı oyunu birtanede Wolverine'nin oyunu vardı.Türkiye'ye resmileşti mi yoksa Bimeks kaçak mı getirdi görünce çok şaşırdım Ankara'da yaşayanlar bakabilir.Bu konuda bir bilginiz var mı?
En son koray_devil_jin tarafından 11 Tem 2009 Cmt, 1:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Evet 3 tane ama yinede yani bir umut doğdu içime böyle bütün oyunların içinde bir oyun parlıyo bir baktım Xbox 360 oyunu bakamıyorsun gözlerin kamaşıyor Birtek Bimeks'de vardı TeknoSa'da falan yoktu inşallah bidahaki gittiğimde daha çok Xbox oyunu olur
En son koray_devil_jin tarafından 29 Eki 2009 Prş, 12:35 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Evet senelerdir resmileşcek diye bekliyoruz ama ben artık umudu kestim.Zaten pekte birşey farketmeyecek garantiden falan yararlanamayız Firmware'lı makinayı garantiye mi vereceğiz
En son koray_devil_jin tarafından 13 Tem 2009 Pzt, 1:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.