volkana yazdı:Kardeşim tekken 5 teki steve'in F/D 3 hareketi her durumda rakibi çok hızlı bir biçimde havaya kaldırırdı hareket boşluklarını çok iyi değerlendirirdim T5dr de ise bu hareket rakibi sadece Counter durumunda kaldırıyor ve steve hareket boşluğu olan adamları hızlı bir kaldırması olmadığı için kaldıramıyor bu yüzden bende alıştığım oyunu ( 5 senedir Tekken 5 oynarım ) sergileyemiyorum gariptirki steve harici karakterlerde böle bir sürü kaldırma var steve'ime olan boşluk bırakan adamları kaldıramamak ( Yaramı deştin gene hüzünlendim ben Steve'le böylemi oynardım onu alınca burda tırsan arkadaşlar şimdi steve bak diye dalga geçiyor benle)

volkana yazdı:tekken gene iyi ya ninja gaiden olsa ( Oynayanlar oyunun abartı hızını bilir ) 5 ay yatakdan kalkamayız vallakoray_devil_jin yazdı:(Birşey sorcam Tekken 5'deki Steve ne oldu?)
Kardeşim tekken 5 teki steve'in F/D+3 hareketi her durumda rakibi çok hızlı bir biçimde havaya kaldırırdı hareket boşluklarını çok iyi değerlendirirdim T5dr de ise bu hareket rakibi sadece Counter durumunda kaldırıyor ve steve hareket boşluğu olan adamları hızlı bir kaldırması olmadığı için kaldıramıyor bu yüzden bende alıştığım oyunu ( 5 senedir Tekken 5 oynarım ) sergileyemiyorum gariptirki steve harici karakterlerde böle bir sürü kaldırma var steve'ime olan boşluk bırakan adamları kaldıramamak ( Yaramı deştin gene hüzünlendim ben Steve'le böylemi oynardım onu alınca burda tırsan arkadaşlar şimdi steve bak diye dalga geçiyor benle)

volkana yazdı:Ne zaman çıkacağı belli değil ama kesin olan bir şey varsa Türkiye' ye yasal olarak gelmeyeceğidir çünkü Xbox Türkiye'de yasal olarak satılmamaktadır ama kesinlikle bizimkiler yurt dışından getirtip satarlar ama fiyatı ne alur bilmem

chocolategirl yazdı:Peki yurtdışından sipariş etme şansımız varmı? (ben ne kadarsa öder alırım)

volkana yazdı: tekken oynasak vur bouyt kaç gard al adamda halmi kalır canım
volkana yazdı:Yeni Xboxların ram'i yükselcek evet ama bunu neden yapıyorlar anlamadım inşallah eski xboxlara bi zararı olmaz yenisine yapılan oyun eskisinde düşük grafikli gibi .

koray_devil_jin yazdı:Arada çok fiyat farkı olmaz ise rahatça takas yaparız o bakımdan iyi olur.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir