TIGERKARAKAAN yazdı:Elit modelin diger 360 modellerinden farki sadece 120gb olmasimi yoksa baska avantajlari varmi?

TIGERKARAKAAN yazdı:Elit modelin diger 360 modellerinden farki sadece 120gb olmasimi yoksa baska avantajlari varmi?
_Dream_Man_ yazdı:Kontrol mekanizması tekkende çok önemli. Xbox kullananlar alışık olsada PS rahatlığı kesinlikle yok. Extra kontoller ile bir bunddle paketi gelecekmiş Xboxa bunuda duyurmuş olalım

volkana yazdı:xbox kullanıcıları için üretilmiş Xfps adlı bir çeviricimiz var adındanda anlaşılacağı üzere Fps oyunları için Xbox'a standart klavye ve mouse bağlamanızı sağlıyor ve tekken'e kesin çözüm getiriyor nasılmı kendiniz görün

volkana yazdı:TIGERKARAKAAN yazdı:Elit modelin diger 360 modellerinden farki sadece 120gb olmasimi yoksa baska avantajlari varmi?
Makinayı aldığım teknik servisdeki arkadaşla yaptığım konuşma sonucunda Elite modellerin board yapısınında farklı olduğunu öğrendim daha sağlam bir board'a sahipmiş ee o kadar para veriliyo bir harddisk için değildir herhalde
_Dream_Man_ yazdı:Kontrol mekanizması tekkende çok önemli. Xbox kullananlar alışık olsada PS rahatlığı kesinlikle yok. Extra kontoller ile bir bunddle paketi gelecekmiş Xboxa bunuda duyurmuş olalım
Kesinlikle katılıyorum ve oyunun yanında kontrol mekanizması güzel olur. Bence bir arcade stick tarzı bir şey olur birde xbox kullanıcıları için üretilmiş Xfps adlı bir çeviricimiz var adındanda anlaşılacağı üzere Fps oyunları için Xbox'a standart klavye ve mouse bağlamanızı sağlıyor ve tekken'e kesin çözüm getiriyor nasılmı kendiniz görün

KoalaX yazdı:Oynanır tabiki. Ben çıkar çıkmaz oynayacağım X360'da. Ama asıl sürekli oynayacağım platform PS3 olacak. Çünkü Tekken'i Sony'nin gamepad'i ile rahat oynayabiliyorum.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir