• Reklam

XBOX360 Teknik Destek

Re: XBOX360 Teknik Destek

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 01 Ağu 2010 Pzr, 4:36 am

Volkana dostum banada xbox360 20gb olanina nasil film ,muzik ve foto [formatlari nedir?] atilir anlatirsan sevinirim. :D
Bu arada kendime degil kardesime aldim [kelepir dek geldi bende aliverdim. :twisted: ].
Simdiden tesekkurler.
TEKKEN'DEN SASMA KARDES...
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Ülke: Netherlands (nl)
Teşekkür etti: 42 kez
Teşekkür aldı: 26 kez

Reklam

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 01 Ağu 2010 Pzr, 12:51 pm

TIGERKARAKAAN yazdı:Volkana dostum banada xbox360 20gb olanina nasil film ,muzik ve foto [formatlari nedir?] atilir anlatirsan sevinirim. :D
Bu arada kendime degil kardesime aldim [kelepir dek geldi bende aliverdim. :twisted: ].
Simdiden tesekkurler.

Dostum cihazın hdd sine oyun film müzik yükleyemiyorsun tabi yeni firmware lerde düzeltilmiş olabilir ama ben denemedim önceden yüklenmiyordu. Makinede cd dvd yada flash disk yardımı ile çalıştırabilirsin video olarak HD ve normal wmv formatı ve dvd film okur sadece avi ve diğer dosya türlerini okutabilmen için xbox live a bağlanıp media update i yapman lazım resim ve müzikde ise sorun çıkmaz merak etme :D takıldığın bir yer olursa ben burdayım
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim

Bu mesaj için DevilNeverCryy kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
TIGERKARAKAAN
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 02 Ağu 2010 Pzt, 12:12 am

Muzik cd sini takip muzikleri icine atabildimde, hdd sine wmv filmlerimde var ama nasil atacagim onu bilmiyorum?
Fotolarida nasil atiliyor onu da yapamadim sinir oldum bu makinaya [multi medya konusunda ps3 daha pratik bence obur bir cocuk gibi ne bulursam rahatlikla tikiyordum ps3'e :lol: ] ingilizcem iyi degil ,sana zahmet olacak ama hayrina biraz genisce anlatirsan, sozum ona xbox siteleri paso ingilizce terimler kullaniyorlar hic birsey anlamiyorum. :roll:
Bu makinayi iyi cozersem belki kendimede sifir en yenisinden bir tane alabilirim :wink: .
Mumkunse you tube videolu anlatim yaparsan cok MAKBULE [kendisi bizim komsu teyzedir arada boyle gecer :lol: ] GECER.
HAKKINI helal et dostum, simdiden tesekkurler. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 02 Ağu 2010 Pzt, 12:46 am

dostum sen dedikden sonra baktımda çok saçmalamışlar eskiden flash bellek takıp video izleyebiliyoduk şimdi malesef mümkün deil disc takarak film müzik resim izleyip bakabilirsin ama malesef hdd ye atamıyorsun
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen Black_Snake » 02 Ağu 2010 Pzt, 11:03 am

Aslında flash diskten video izleyebiliyosun.

- Yapman gereken flash diskini önce xbox'a takıp formatlamak,
- Ardından flash diski pcye takıp istediğin videoyu,müziği diske atınca xboxta izleyebiliyosun.

En azından ben bu şekilde çalıştırabilmiştim ancak en son dashboard updateindeki ayarlardan
haberim yok. Belki tutmayabilir ancak ben bu şekilde çalıştırmıştım.
Kullanıcı avatarı
Black_Snake
3.kyu
3.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 14 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 02 Ağu 2010 Pzt, 11:38 am

Black_Snake yazdı:Aslında flash diskten video izleyebiliyosun.

- Yapman gereken flash diskini önce xbox'a takıp formatlamak,
- Ardından flash diski pcye takıp istediğin videoyu,müziği diske atınca xboxta izleyebiliyosun.

En azından ben bu şekilde çalıştırabilmiştim ancak en son dashboard updateindeki ayarlardan
haberim yok. Belki tutmayabilir ancak ben bu şekilde çalıştırmıştım.

Kanka son firmware de yemiyo öyle flash ı xbox dan formatlayınca kendi klasörlerini açıyo games profils filan sonra pc ye taktığın zaman flash ın içi boş gözüküyo gizli dosyaları açınca flash ı tamamen dolduran bi xbox klasörü görüyosun ancak içinde bi dünya dosya var .dat dosyaları filan flash dolu gözüktüğü içinde içine video filan atamıyosun pcden format atmak gerekiyo pc den format atıncada xbox flash ı görmüyo formatlamak istiyo kısır döngü yani :D neden böyle saçma bişi yapdılar anlamış değilim doğrusu :aptal:
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 02 Ağu 2010 Pzt, 9:18 pm

Dostlarim ikinizide cok tesekkur ederim. xbox360 , xbox oyunlarini calistiriyormu? [kopya olarak yada orjinal] :D Multi medya noktasinda xbox360 PS3' e su dokemez. Bunuda boylece gormus oldum [olduk :lol: ].
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 02 Ağu 2010 Pzt, 10:06 pm

ya aslında Xbox daha iyiydi ama ne yaptılar ne yapmaya çalıştılar bilmiyor xbox 1 oyunlarını oynayabiliyorsun ama hiç denemedim bi şekilde dvd 9 a çekiyolar zaten netde hazır yapılmış bulursunuz :D
Resim

Bu mesaj için DevilNeverCryy kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
TIGERKARAKAAN
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 03 Ağu 2010 Sal, 12:03 am

Dostum birde su oyunu xbox360 hdd ye yukleme konusunu yazverirmisin?[bari hdd yi oyunla dolduruyim :lol: ]. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 03 Ağu 2010 Sal, 10:51 am

Çok kolay diski takıyosun oyuna girmiyosun makine dashboard undayken ana menüsü yani oyunun üstünde Y tuşu simgesi çıkıcak sarı tuş :D ona basıyosun altda install seçeneği çıkıyo ve tavsiyem hiç bir oyunu yüklemeden oynama aşırı farkediyo loadingler filan ayrıca sessiz ve cihazı hiç yormuyo
:D
Resim

TIGERKARAKAAN
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 04 Ağu 2010 Çrş, 1:49 pm

Dostum "install to hard drive" basinca "installantion of this game isn't supported." yaziyor "ok" basiyorum onceki secenek menusune geri donuyor. :|
Harbi cok karisik bir makine bu ya! :down:
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 04 Ağu 2010 Çrş, 2:43 pm

Dostum böyle bir hatayı ilk kez duyuyorum biraz araştırma yaptım acaba Xboxlive'dan ban yedinmi çünkü araştırdığım kadarı ile ban yediğin zaman hdd yi kullandırtmıyomuş backup oyunlar için . Makinaya Cripple denen bir şey oluyomuş bunuda artık makineyi aldığın firmware attırdığın bi yerlerden halletceksin eğer ban yemedi isende başka bi yerde okuduğum yazıda profilin bozulmuş olabileceği yazıyo başka bir profilden girip yüklemeyi dene benim bulabildiklerim bunlar . Son olarak xbox karışık bir cihaz deil aksine çok kullanışlı ve güzel bir cihazdır ben şahsen evimde ps3 kullanmıyorum sevmiyorum makinayı ve Xbox da çok şükür bu tarz sorunlarla karşılaşmadım :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen quadraxas » 22 Mar 2011 Sal, 10:12 pm

Benim şöyle bir sorum var,

Daha yeni slim xbox360 aldım, konsol ingiltereden geldi yani pal, kutuda DVD REGION 2 PAL yazıyor. Amerikadan oyun gönderecekler ama oyunların hepsi NTSC-U, pal konsolda çalışır mı?

çalışmayacaksa boşuna göndermesinler. Bazı oyunlar ntsc-u olsada çalışıyormuş, Tekken 6,GTAiv episodes from liberty city ve Bayonetta çalışır mı?
Resim
Kullanıcı avatarı
quadraxas
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen orochi-x » 23 Mar 2011 Çrş, 12:33 am

quadraxas yazdı:Benim şöyle bir sorum var,

Daha yeni slim xbox360 aldım, konsol ingiltereden geldi yani pal, kutuda DVD REGION 2 PAL yazıyor. Amerikadan oyun gönderecekler ama oyunların hepsi NTSC-U, pal konsolda çalışır mı?

çalışmayacaksa boşuna göndermesinler. Bazı oyunlar ntsc-u olsada çalışıyormuş, Tekken 6,GTAiv episodes from liberty city ve Bayonetta çalışır mı?

NTSC-U oyunların PAL konsolda çalışma ihtimali son derece az. Aslında yok diyeceğim ama çok nadiren NTSC-U (NTSC-J değil) oyunların PAL Xbox 360'ta da çalıştığını duydum. Denemek gerekiyor ama son derece düşük bir olasılık. Amerikadan "Bölge Kod Korumasız (Region Free)" getirtmeyi dene.
Kullanıcı avatarı
orochi-x
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 7 kez
Teşekkür aldı: 18 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 23 Mar 2011 Çrş, 4:53 pm

quadraxas yazdı:Benim şöyle bir sorum var,

Xbox360 da Region olayı vardır pal makinede sadece pal ve region free oyunlar çalışır yani sana amerikadan yollayacakları oyunlar region free mi yoksa sadece ntsc-u mu onu öğrensinler eğer ntsc-u ise boşuna yollamasınlar custom firmware yapılmış ( Korsan oynamak için ) bir makinede bile çalışmaz . Ancak Region Free ise gönül rahatlığıyla yollayabilirler ki zaten çıkan oyunların %90 ı RF çıkmaktadır
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

ÖncekiSonraki

Dön XBOX

Kimler çevrimiçi