BryanFuryMurat yazdı:çok teşekkür ederim şu 3 kırmızı olayı beni baya teredütte bıraktı cayacak gibiyim hep mi oluyor sıkmı oluyormuş ne anlamadım ama baya sıkıntılı bir durum gördüğüm kadarı ile

3 kırmızı olayı ne kadar önlemini alırsan al olduktan sonra başına gelebilecek bir durum biraz senin şansına kalmış ama şunuda unutma yeni makinalarda artık bu risk çok daha koray_devil_jin arkadaşımından dediği gibi
erkende olabiliyor ama ben daha uzun süre çalışıpta veren görmedim mesela 1 , 1.5 yıl sonra veren bana denk gelmedi belki vardır onun için yukarıdaki bilgilerde şiddetle garanti yaptırmanı önerdim bunuda kadıköyde yaptırabilirsin Ümraniyede bu tarz bir yer yok sanırım sana tavsiyem kadıköy Yazıcıoğlu iş hanının olduğu mekanları gez kafana göre bir yer bulursun dükkan ismi filan istersen özelden yazarım reklam yapmış olmayalım. ama bana sorarsan makinayı al ama garantili 1 yılda bozulmayan makina daha bozulmaz bence çünkü öle bir tane var hemde eski seri military paket sapa sağlam çalışıyor 1.5 seneyi geçti nazar değmesin .
Dip Not: Ben makina alırım oynuyacağım 1 , 2 oyun var diyorsan Ps3 al orjinal kullan ama benim gibi multiplatform takılıyorsan her oyunu sömürürüm diyorsan kesinlikle Xbox Zaten Ps3'e alacağın 1 kaç oyun Xbox'ın parasını çıkaracaktır