• Reklam

XBOX360 Teknik Destek

XBOX360 Teknik Destek

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 15 Haz 2009 Pzt, 9:49 am

Evet arkadaşlar Xbox'ı olanlar elindeki modeli merak edenler yeni makina alcam hangisini alayım fiyatı nedir
acaba elimde kalırmı bu tür sorularınızı bu başlıktan cevaplıycam aklınızda soru kalmasın ve kesinlikle xbox sevgisiyle sizi yönlendirmiycem size seçenekleri ve bilgileri sunucam kendiniz karar vericeksiniz...
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Reklam

Re: XBOX360 Teknik Destek

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 15 Haz 2009 Pzt, 10:31 am

evet tam benlik bir konu ben xbox360 almak istiyorum yardımcı olurmusunuz fiyat gibi konularda
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 12 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 15 Haz 2009 Pzt, 12:00 pm

Hemen Kadıköy Piyasasının fiyatlarını vereyim kendimden 2 gün önce Elite aldım

Xbox Arcade pal ( Falcon işlemcili ) : 500 tl
Xbox Arcade pal ( Jasper işlemcili ) : 550 ile 600 tl arası değişiyor
Xbox Elite pal ( Falcon işlemcili ) : 800 tl

Bunlardan başka model yoktu ayrıca 1 yıllık dükkan garantisi için 100 tl ücret alıyorlar ( Şiddetle tavsiye ederim garanti yaptırmanızı )

Benim tavsiyem ödeme sorunun yoksa elite al onların board yapısı yeni işlemci olan jasper'dan bile daha sağlam
ödeme sorunun varsa arcade jasper al ama tabi arcade makinalarda harddisk yok o yüzden ekstra hd filan alman gerekicek malum hd'lerde pek ucuz sayılmaz ( Xbox360 harddiskden oyunları oynatabilmekte buda hem konsolun yorulmamasını sağlıyor hemde loading'ler 100 de 30,40 arası daha hızlı bizzat kendi gözlemim onun için hd tavsiye ediyorum ) ama birde direk hiç masrafsız alıcam diyorsan falcon arcade pal makinayı garanti ile 600 tl'ye alabilirsin garantili olacağı içinde 1 yıl gönül rahatlığıyla oynarsın sene içinde diğer malzemeleri toplayabilirsin . Ayrıca tüm makinalar 5 adet backup oyun hediyelidir .

Takıldığın yer olursa sormaktan çekinme
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 15 Haz 2009 Pzt, 5:51 pm

çok teşekkür ederim şu 3 kırmızı olayı beni baya teredütte bıraktı cayacak gibiyim hep mi oluyor sıkmı oluyormuş ne anlamadım ama baya sıkıntılı bir durum gördüğüm kadarı ile :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Berserker
Berserker

Mesajgönderen koray_devil_jin » 15 Haz 2009 Pzt, 7:23 pm

İşine karışmak olmasın Volkana bende Ankara Kızılay fiyatlarını vereyim

Xbox 360 Arcade(Pal) (Falcon Board) Firmwareli 220 wolt Fiyatı=Nakit 470 tl Taksitli 510 tl (Benim kullandığım)

Xbox 360 Elite (Pal) Firmwareli 220 wolt=Nakit 740 taksitli 805

Xbox 360 Premium (Pal) Firmwareli 220 Wolt=Nakit 700 tl taksitli 750 tl

3 kırmızı ışık her Xbox'da oluyor daha önüne geçilemedi.Soğutmak gibi olmasın ama bazen 7-8 ayda bazen 4 yılda oluyor değil mi Volkana?
En son koray_devil_jin tarafından 15 Haz 2009 Pzt, 7:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 16 Haz 2009 Sal, 3:09 am

Teşekkür ederim bilgiler için çarşamba veya perşembe ben istanbula gidiyorum acil olarak muhtemelen 2 haftadan uzun süre gelemeyeceğim ama ümraniye ilçesindeki fiyatları öğreneceğim bakalım orda nasıl bir fiyat olacak
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Berserker
Berserker

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 16 Haz 2009 Sal, 10:05 am

BryanFuryMurat yazdı:çok teşekkür ederim şu 3 kırmızı olayı beni baya teredütte bıraktı cayacak gibiyim hep mi oluyor sıkmı oluyormuş ne anlamadım ama baya sıkıntılı bir durum gördüğüm kadarı ile :idea:

3 kırmızı olayı ne kadar önlemini alırsan al olduktan sonra başına gelebilecek bir durum biraz senin şansına kalmış ama şunuda unutma yeni makinalarda artık bu risk çok daha koray_devil_jin arkadaşımından dediği gibi
erkende olabiliyor ama ben daha uzun süre çalışıpta veren görmedim mesela 1 , 1.5 yıl sonra veren bana denk gelmedi belki vardır onun için yukarıdaki bilgilerde şiddetle garanti yaptırmanı önerdim bunuda kadıköyde yaptırabilirsin Ümraniyede bu tarz bir yer yok sanırım sana tavsiyem kadıköy Yazıcıoğlu iş hanının olduğu mekanları gez kafana göre bir yer bulursun dükkan ismi filan istersen özelden yazarım reklam yapmış olmayalım. ama bana sorarsan makinayı al ama garantili 1 yılda bozulmayan makina daha bozulmaz bence çünkü öle bir tane var hemde eski seri military paket sapa sağlam çalışıyor 1.5 seneyi geçti nazar değmesin .

Dip Not: Ben makina alırım oynuyacağım 1 , 2 oyun var diyorsan Ps3 al orjinal kullan ama benim gibi multiplatform takılıyorsan her oyunu sömürürüm diyorsan kesinlikle Xbox Zaten Ps3'e alacağın 1 kaç oyun Xbox'ın parasını çıkaracaktır :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 16 Haz 2009 Sal, 2:13 pm

evet keisnlikle haklısın bu arada teşekkür ediyorum ben istanbula gidince senin tavsiye ettiğin yere kesin gideceğim kanatimi orda beliritrim zaten bana göre xbox360 ps3 den daha iyi. Neden ? diye sorarsanız hem grafikleme açısından hem live olayı bakımından birde bana göre ps2+ps3 gibi birşey yeni çıkan ps3 kırk gigabytlık sürümlerde eski ps2 ve psx dediğimiz sürümlerin oyunlarının çalışmadığını duydum şaşırdım bana göre xbox360 ps2 ve ps3 e çıkmış oyunların alternatif bir yolu neden iki konsolu alayım ?! tek bir konsol var iken. Hem paradan tasaruf hemde live yaşamı beni baya doyurur. Ayrıca haklısın ps3 oyunlarının fiyatı bir askari ücret gibi o yüzdendirki xbox360 çok avantajlı bana göre saraydan gelmedik orat sınıf gelirli vatandaşız tabiki en uygun vede en iyisini kullanmak doğal hakkımız ...
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Berserker
Berserker

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 17 Haz 2009 Çrş, 9:39 am

Çok güzel konuşmuşsun tuttum bu tavrını Xbox yandaşlarım çoğalıyor . Birde dediğinde haklısın yeni Ps3 sürümlerinde ps2 oyunlarını oynayamıyorsun bu büyük bir saçmalık bence ( Nasıl olsa Ps3'de oynanır diye Ps2'sini satan arkadaşlarıma şimdi gülüyorum )
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen koray_devil_jin » 17 Haz 2009 Çrş, 4:35 pm

Birde Xbox 360 live'da banlanmayı unutmamak lazım hepimizin aklında bulunsun ben o yüzden online oyun oynayamıyorum.Birde benim Xbox'ım sanırım falcon board çünkü Xbox'ı aldığım yerin sitesinde aldığım Xbox'dan bahsediyor şöyle göstereyim:

Resim
En son koray_devil_jin tarafından 17 Haz 2009 Çrş, 4:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 17 Haz 2009 Çrş, 5:46 pm

sağol bilgilendirme için ama elite almayı düşünüyorum en iyisi o çıktı. RROD sorunu çözülmüş vede daha iyi performans gösterdiği kanıtlanmış. Hatta ve hatta Japonyada ps yi kendi evinde geçmeyi başaranlar arasında yer alıyormuş.
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Berserker
Berserker

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 18 Haz 2009 Prş, 9:24 am

Evet bende teknik servisle konuştuğumuz zaman Elite board'unun daha değişik ve sağlam olduğunu düşünmüştü bende elite aldım imkanın varsa elite al

koray_devil_jin yazdı:Birde Xbox 360 live'da banlanmayı unutmamak lazım hepimizin aklında bulunsun ben o yüzden online oyun oynayamıyorum

Kardeşim bununla ilgili detaylı bir rehber hazırlamıştım buradan bakabilirsin
xbox-f187/xbox360-live-ye-baglanma-rehberi-t1715.html

Birde asıl konu yurtdışından onaylı bir mail adresi olması sanırım ama rehbere bak işine yarayabilir
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen koray_devil_jin » 18 Haz 2009 Prş, 3:05 pm

yok yani orada ben göremedim de banlanma ile ilgili birşey burdada arkadaş live'dan bahsedince hatırlatmada bulundum bide benim Xbox'ım falcon mu ben resmini koydum özelliklerinin volkana.Xbox 360 Elite'in daha sağlam olduğunu bilmiyordum yani arcade'ler darbelere falan daha mı az dayanıklı?
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 19 Haz 2009 Cum, 11:47 am

Sevgili kardeşim bana verdiğin resimdeki makina falcon board'dur seninkide ondansa makinen falcon zaten falconlar sessiz ve rahat çalışır seninkide çalışırken kendini parçalamıyorsa falcondur :lol:

Elite'lerin board yapısı daha sağlam dışardan darbe demeyelimde iç mimarisi daha sağlam oturtulmuş yani 3k ve benzeri arızalara karşı
En son DevilNeverCryy tarafından 19 Haz 2009 Cum, 11:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen koray_devil_jin » 19 Haz 2009 Cum, 2:01 pm

Peki teşekkürler şey sayfada falcon'dur yazıyo ve 220 woltdur yazıyorda o yüzden sordum yok Allah'a şükür gürültüsüz çalışıyor.Bir sorum daha olacak bu bilgisayara falan bağlanan Usb'li harddiskler acaba Xbox'a da oluyor mu?
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Sonraki

Dön XBOX

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir