• Reklam

XCONVERTER 360

XCONVERTER 360

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 20 Şub 2010 Cmt, 12:23 pm

Arkadaşlar bir ilk daha benden :D xbox da gamepad derdine kesin çözüm buldum
Bu ürün sayesinde herkesin şikayet ettiği xbox gamepad ine çözüm bulmuş oluyoruz Xbox360 ımıza Ps2 dualshock gamepad bağlayabiliyoruz ben aldım ürünü kullanıyorum ve beklediğimden çok daha kolay ve kaliteli çıkdı en güzel özelliği ise analog açma kapama düğmesinin ps tuşu ile aynı işi görmesi hiç bir tuş takılması aksaması gibi bir durum yok gayet akıcı ve güzel üstelik ben tekken ,için almama rağmen her oyunda kullanabilirsiniz artık xbox için kol bahaneside yok olmayacak :) ürünün kendi resimleri kendi çekdiğim resimler ve bir adet çekdiğim video aşağıda video biraz karanlık ama anlamak isteneni anlatabiliyor . Ayrıca videoda Xbox ın yükleme hızınıda görebilirsiniz xboxda oyunu oynadıktan sonra insanın ps3 e bakası gelmiyo eh artık gamepad derdimde yok :D

NOT: Bu ürünü kullanabilmek için bir adet kablolu Xbox360 gamepad iniz olması lazım

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

YouTube Link
En son DevilNeverCryy tarafından 20 Şub 2010 Cmt, 12:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Resim

Bu mesaj için DevilNeverCryy kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
doree
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 22 kez
Teşekkür aldı: 57 kez

Reklam

Dön XBOX

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir