• Reklam

Görüntüyü iki TV ye aktarmak...

Tekkende şunu yapamıyorum diyorsanız buraya

Görüntüyü iki TV ye aktarmak...

Mesajgönderen leealex » 26 Şub 2009 Prş, 2:14 am

arkadaşlar ben de hem tv kartı hemde tv var görüntüyü ps3ten hem tv ye hemde tv kartına aktarmak istiyorum bunun sayesinde online maçlarda kayıt almayı düşünüyorum sadece tv kartı ile oynadığım zaman kayıt esnasında yavaşlama var gibi yada bana öyle geliyor oynayamıyom işte tv kartına takınca :D bence bu olay birçok tv kartında vardır bu yüzden bilebileceğinizi düşündüm
yardım bekliyorum...
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Reklam

Re: GÖRÜNTÜYÜ İKİ TV YE AKTARMAK

Mesajgönderen bigmania » 26 Şub 2009 Prş, 10:28 pm

tv kartının kalitesine göre pc ekranından aldığın görüntü akış hızı o kadar net oluyor ben de aynı problem war pc den hem oynayıp hemde kayıt etmek zor kombolar kaçar ..

dediğin olayın çözümüne gelince ... benim ilk yaptığım şu şekildeydi.. 2 tane siyah ps scart kablom wardı bir tanesini kesip diğeri ne bağladım yani 2 şer tane sarı kırmızı beyaz çıkış elde etmiş olursun hem tv ye hem pc ye..

sonradan da şunu keşfettim. scart çoğaltığı ! kablo kesip bağlamadan hallediyor.ps den gelen kabloyu bu kutuya takıyorsun. kutudan çıkan kabloların birini pc ye diğerinide tv ye takıyosun ikisindeende görüntü gelir.

bunlar evimdeki malzemeleri kullanarak yaptığım sistemler ama bu iş için özellikle yapılmış kablo vs warmı bilmiyorum warsa bi tanede ben almalıyım :D
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Re: Görüntüyü iki TV ye aktarmak...

Mesajgönderen leealex » 09 Mar 2009 Pzt, 4:36 pm

scat çoğaltıcıyı denedim
fakat tv kartı görüntüyü almadı galiba kablo bozuk olabilir bi denemem lazım çok teşekkürler <bigmania>
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Dön Yardım Destek

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir