• Reklam

jinpachi

Tekkende şunu yapamıyorum diyorsanız buraya

jinpachi

Mesajgönderen kjinpachi » 10 Nis 2009 Cum, 2:50 pm

arkadaşlar jinpachi yi nasıl açabilirim tekken 5 te. ben bütün gizli karakterleri açtım bi jinpachi kaldı bir şey açıldı oraya gelince adamlar sırayla geçip duruyor rasgele adam seçiliyor .jin in ilerlemeli oyununu bitirdim çoğu adamlada oyunu kapattım ama jinpachi çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
kjinpachi
9.kyu
9.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: jinpachi

Mesajgönderen asuka97 » 10 Nis 2009 Cum, 5:13 pm

kjinpachi yazdı:arkadaşlar jinpachi yi nasıl açabilirim tekken 5 te. ben bütün gizli karakterleri açtım bi jinpachi kaldı bir şey açıldı oraya gelince adamlar sırayla geçip duruyor rasgele adam seçiliyor .jin in ilerlemeli oyununu bitirdim çoğu adamlada oyunu kapattım ama jinpachi çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim

Jinpachi Tekken 5'te açılmıyor, ama movie'sini satın alabiliyorsun. (Final Trans... bilmemne yani dönüşmesi) DR'nin Ps3 versionunda açılıyor ayrıca youtube ta falan var DR psp verisionu için Jinpachi hileleri.
Kullanıcı avatarı
asuka97
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen Steve_2 » 10 Nis 2009 Cum, 5:28 pm

asuka97 yazdı:
kjinpachi yazdı:arkadaşlar jinpachi yi nasıl açabilirim tekken 5 te. ben bütün gizli karakterleri açtım bi jinpachi kaldı bir şey açıldı oraya gelince adamlar sırayla geçip duruyor rasgele adam seçiliyor .jin in ilerlemeli oyununu bitirdim çoğu adamlada oyunu kapattım ama jinpachi çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim

Jinpachi Tekken 5'te açılmıyor, ama movie'sini satın alabiliyorsun. (Final Trans... bilmemne yani dönüşmesi) DR'nin Ps3 versionunda açılıyor ayrıca youtube ta falan var DR psp verisionu için Jinpachi hileleri.

Pek gerek yok.Armax gibi hile programlarıyla Jinpachi'yide oynanabilir karakter yapabiliriz...
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 10 Nis 2009 Cum, 5:42 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_