online da ise hiç denemiyorum bile açmayı nasıl olsa işlemiyo

kimi_kerem yazdı:arkadaşlar ben genelde her akşam arkadaşımla tekken 6 oynuyorum. genelde rastgele karakter seçimi yaptığımız için çoğunda çok rahat bi şekilde yeniyorum. ama adam eddy yi aldığı zaman bi combosunu öğrenmiş. ben yerden kalkamıyorum. o comboya nasıl karşılık vermem gerekir. yerden kalkmama ya da gard almama izin vermeden seriye bağlıyor. çok canım gidiyor. benim oynarken zevk aldığım adam armor king. eski ayaklı atari salonlarında oynarken king i alırdım şimdi de yeni nesil konsollarda ise tercihim armor king.
eddy nin combosunu nasıl savurabilirim ve bu oyunun burada usta tutkunları var onları farkettim. arkadaş yakında üniversitesine geri dönecek. zaman kısıtlı. o gitmeden armor king in combosunu öğrenmem lazım. ayrıca armor king in combolarını anlatan bi bölüme rastladım burada ama evrensel dili bilmediğim için çözemedim. zaten ben o dili çözene kadar arkadaş üniversiteye geri dönecek. bilen biri varsa zahmet olacak ama x,0 üçgen yukarı aşağı ileri tarzında bi kombo öğretirse çok sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler. eddy yi yenmem lazımarmor kingle hemde ...

bigmania yazdı:kimi_kerem yazdı:arkadaşlar ben genelde her akşam arkadaşımla tekken 6 oynuyorum. genelde rastgele karakter seçimi yaptığımız için çoğunda çok rahat bi şekilde yeniyorum. ama adam eddy yi aldığı zaman bi combosunu öğrenmiş. ben yerden kalkamıyorum. o comboya nasıl karşılık vermem gerekir. yerden kalkmama ya da gard almama izin vermeden seriye bağlıyor. çok canım gidiyor. benim oynarken zevk aldığım adam armor king. eski ayaklı atari salonlarında oynarken king i alırdım şimdi de yeni nesil konsollarda ise tercihim armor king.
eddy nin combosunu nasıl savurabilirim ve bu oyunun burada usta tutkunları var onları farkettim. arkadaş yakında üniversitesine geri dönecek. zaman kısıtlı. o gitmeden armor king in combosunu öğrenmem lazım. ayrıca armor king in combolarını anlatan bi bölüme rastladım burada ama evrensel dili bilmediğim için çözemedim. zaten ben o dili çözene kadar arkadaş üniversiteye geri dönecek. bilen biri varsa zahmet olacak ama x,0 üçgen yukarı aşağı ileri tarzında bi kombo öğretirse çok sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler. eddy yi yenmem lazımarmor kingle hemde ...
arkadaşların dönse ne olucak anlamadım tekken i bırakmıcaksın heralde dimi ? bu acele neden anlamadım , rahat rahat öğren oyunuhangi kombolardan bahsediyorsun hiç birini anlamadım , 10 hit ler den mi ? eğer öyleyse öyle oynamaktan bişey çıkmaz her karakterin 10 hitinde zaten kesilicek bir yer var. sen neyin ne olduğunu tam olarak yazki nasıl karşılık verebileceğini söyleyelim. sürekli kolu geri tutarak yerden kalkmaya çalışma , tam yere düşerken tuşlara basarsan hızlı kalkarsın yerden, yada yerdeyken 1 e basarsan yerde dönersin. vs vs. . . sadece yerden kalkmanın bile bir sürü ayrıntısı var o arkadaşını yenmek için bir iki tavsiye istiyosun ama oyunu öğrenmiyo aksine ezberliyo olursun böyle yaparsan . Armor king tavsiye başlangıç için kullanışlı hareketler , d/b3, f1+4, 3+4,2 d/f+2,1 d/f1, isw, fff2+4, ,, bir kaç armor king maçı izlersen faydalı olur,
son olarak tekken 6 command list te sample combo lar var 7 tane onları öğrensen bile o arkadaşını yenebileceğini düşünüyorum.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir