CENGAVER yazdı:Arkadaşımla tekken tag kapışırken kingin bu kırmasını çok yapardım.sonrada hadi çevir bakalım derdim oda iki tekmeye aynı anda basıp beni çevirir benkırdıktansonra oda benim ayağımı kırardı. ama obu haraketi raskele denk getirirdi. herzaman yapamazdı illa herzaman olacak diye bi kayide yok .bazen tek seferde bazende çok hızlı bişekilde çiftekmeye sürekli basarak denk getirirdi
ama haraketi yaparken dikkatli bakarsan kingin adamın ayağını kırmadan biran önce eyer adam dönecekse duruşunu değiştirdiğini göreceksin
volkana yazdı:Bu tip hareketler zamanlama ister ve çok küçük bir zaman payı vardır genelde sürekli basınca olmaz tam yerinde ve zamanında yapman gerekir o yüzden çok zordur.
nncs yazdı:Sonkez söyleyeyim konu baydı. Bu hareketi hit analizy de açtıp yaptım defalarca, olabildiğince seride bastım, tam ayağını kırarkende denedin yüzlerce, saniye tutup hareketin başlamasından sonra saniye saniyede denedim ama olmuyor. söylediğiniz herşeyi denedim ama olmuyor. ard arda sadece 2 kere yapabildim. 3 olmadı hiç. çok nadir olmuştur hatırlamıyorum. ama binlerce kez denedim bu hareketi. 1 günümü sırf bunu bulmak için harcadım ama yok.