• Reklam

KING IN BU KAPMASINDAN KURTULMAYI BILEN VARMI

Tekkende şunu yapamıyorum diyorsanız buraya

Re: KING IN BU KAPMASINDAN KURTULMAYI BILEN VARMI

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 20 Eki 2009 Sal, 12:29 pm

nncs yazdı:bu oyunda her hareket her zaman olur. bu hareketi ard arda 20 kere yapan adam gördüm.

Bu tip hareketler zamanlama ister ve çok küçük bir zaman payı vardır genelde sürekli basınca olmaz tam yerinde ve zamanında yapman gerekir o yüzden çok zordur.
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Reklam

Mesajgönderen nncs » 20 Eki 2009 Sal, 12:56 pm

neyse konu uzadı bilinmeyen bi hareket
Kullanıcı avatarı
nncs
6.kyu
6.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 20 Eki 2009 Sal, 1:09 pm

nncs yazdı:neyse konu uzadı bilinmeyen bi hareket

Elbette biliniyor ama ince bir zamanlaması var. 20 kere yapanları görmüşsünüz doğrudur. Tam zamanında basılırsa 200 kere de yapılabilir. Hit analizi açıp deneyin. Olduğunu göreceksiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen nncs » 20 Eki 2009 Sal, 1:41 pm

Sonkez söyleyeyim konu baydı. Bu hareketi hit analizy de açtıp yaptım defalarca, olabildiğince seride bastım, tam ayağını kırarkende denedin yüzlerce, saniye tutup hareketin başlamasından sonra saniye saniyede denedim ama olmuyor. söylediğiniz herşeyi denedim ama olmuyor. ard arda sadece 2 kere yapabildim. 3 olmadı hiç. çok nadir olmuştur hatırlamıyorum. ama binlerce kez denedim bu hareketi. 1 günümü sırf bunu bulmak için harcadım ama yok.
Kullanıcı avatarı
nncs
6.kyu
6.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 20 Eki 2009 Sal, 1:58 pm

CENGAVER yazdı:Arkadaşımla tekken tag kapışırken kingin bu kırmasını çok yapardım.sonrada hadi çevir bakalım derdim oda iki tekmeye aynı anda basıp beni çevirir benkırdıktansonra oda benim ayağımı kırardı. ama obu haraketi raskele denk getirirdi. herzaman yapamazdı illa herzaman olacak diye bi kayide yok .bazen tek seferde bazende çok hızlı bişekilde çiftekmeye sürekli basarak denk getirirdi
ama haraketi yaparken dikkatli bakarsan kingin adamın ayağını kırmadan biran önce eyer adam dönecekse duruşunu değiştirdiğini göreceksin

volkana yazdı:Bu tip hareketler zamanlama ister ve çok küçük bir zaman payı vardır genelde sürekli basınca olmaz tam yerinde ve zamanında yapman gerekir o yüzden çok zordur.

nncs yazdı:Sonkez söyleyeyim konu baydı. Bu hareketi hit analizy de açtıp yaptım defalarca, olabildiğince seride bastım, tam ayağını kırarkende denedin yüzlerce, saniye tutup hareketin başlamasından sonra saniye saniyede denedim ama olmuyor. söylediğiniz herşeyi denedim ama olmuyor. ard arda sadece 2 kere yapabildim. 3 olmadı hiç. çok nadir olmuştur hatırlamıyorum. ama binlerce kez denedim bu hareketi. 1 günümü sırf bunu bulmak için harcadım ama yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Önceki

Dön Yardım Destek

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir