• Reklam

PC'den Tekken5 Oynanabiliyormu ?

Tekkende şunu yapamıyorum diyorsanız buraya

Mesajgönderen headshot » 31 Eki 2007 Çrş, 7:42 pm

DevilBerkay yazdı:Arkadaşlar ben bir kaç cd'cilerde gördüm tekken 5 ama korsan :( Yani çalışırmı yoksa çalışmazmı onu bilemiyecem.

Evet onu bende gördüm. Ama o Tekken 4 galiba. Birde üstünde Yakuza Revenge yazıyordu. Kazuya demek istemişlerdir de neyse. :D Cd ci bana bozuk geldi demişti. Zaten yalan bişeye benziyor.
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Reklam

Mesajgönderen bogard » 24 Kas 2007 Cmt, 3:10 am

ben dvd olarak t5 aldım oyun için bazı ayarlar gerekiyor bunları yaptığınızda açılacağı yazılı açıklamada ama sadece ilk açılış yaptıkdan sonra uzay yolu gibi bi yükle sırasında görüntü çıkıyor vakit geçirmek için yapılmış sanırım sonra mor renk bi dikdörtgen beliriyor ve kaybolunca siyah bi ekran kalıyor hiç bişey olmadan beklio bu kadar açabildim ben :)
Kullanıcı avatarı
bogard
Beginner
Beginner

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen ybo_75 » 25 Kas 2007 Pzr, 2:50 pm

bogard yazdı:ben dvd olarak t5 aldım oyun için bazı ayarlar gerekiyor bunları yaptığınızda açılacağı yazılı açıklamada ama sadece ilk açılış yaptıkdan sonra uzay yolu gibi bi yükle sırasında görüntü çıkıyor vakit geçirmek için yapılmış sanırım sonra mor renk bi dikdörtgen beliriyor ve kaybolunca siyah bi ekran kalıyor hiç bişey olmadan beklio bu kadar açabildim ben :)

ben de aynı şekilde tekken 5 dvd'sini aldım aynı senin dediğin gibi oldu yani ekran siyah oldu mu oyun donuyor bi daha da açamadım
Kullanıcı avatarı
ybo_75
Avenger
Avenger

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 8 kez

Mesajgönderen darkwave » 25 Kas 2007 Pzr, 8:31 pm

Bende de aynısı oldu bi de salak satıcı bizim arkadaş oynuyor diye kandırıyodu beni...
Kullanıcı avatarı
darkwave
Avenger
Avenger

Teşekkür aldı: 3 kez

Re:

Mesajgönderen by-m » 21 Şub 2008 Prş, 3:43 am

kardeşim konuyu dagıtmasanısa bı tane arkadaş koysun lınkını yoksa tarih verdın ne bu böle mıllet boşuna oyalanıy ıı ...
Kullanıcı avatarı
by-m
Beginner
Beginner

Re:

Mesajgönderen merder » 22 Şub 2008 Cum, 8:45 pm

[evet yani arkadaşlar bu ne böyle b, link verin de bizde oynayalım hiç olmassa teken tag falan varmı
Kullanıcı avatarı
merder
1.kyu
1.kyu

Re:

Mesajgönderen headshot » 14 May 2008 Çrş, 8:06 pm

Update ler.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Re:

Mesajgönderen sc--sz » 23 Tem 2008 Çrş, 3:30 pm

http://tekken-indir.blogspot.com/2008_0 ... chive.html linkinde ben tekken 5 in rar dosyalrını indirebileceğimiz yazısını gördüm rakadaşlar.Ama arada bir dosya eksikliği var işte o eksik dosya da sizin dediğiniz bios olsa gerek inanabiliyomusunuz hatta tekken 6 nın bile indirilebildiği yazıyo ve link bile verilmiş istersenizi bir göz atın tekken 5 oynayabilsek pc de daha ne isteriz
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Re:

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 24 Tem 2008 Prş, 12:32 am

Nerden buluyosunuz arkadaşlar bunları :) ps2 emülatörüyle tekken5 oynamaya calısmak heleki PS3 de tekken 6 yı beklerken zaman kaybından başka bişey değil. Ps2 emülatörleri şuanki aşamalarına zaten 4 yıl gibi bir zamanda gelmişlerdir.

Gelişmeleri takip etmek isteyen arkadaşlar etsin tabiki ama bu emülatörün akıcı olarak oyunu oynayatabilmesi Tekken7 nin (yada adı herne olursa) çıkışını bulabilir.

http://tekken-indir.blogspot.com/2008_0 ... chive.html linkinde bahsedilen rar dosyaları tekken 5 dvd imajının partları. Sayfanın altındaki yorumlarda da okuyacağınız üzere bazı partların linkleri ölmüş.Eksik olanlar sizin tekken5 i ps2 emülatöründe oynamanızı sağlayacak bir dosya (bios) değil. Bios zaten çok kolay bişekilde bulunur sorun bu değildir. İndireceğiniz DVD imajının ekleridir. Kısacası indireceğiniz şey Tekken 5 ps2 dvdsinden başka bişey değildir.

Ölü linkler de alttaki bir yorumda yeniden verilmiş. Tamamını indirdiğinizde dvd yazılıp PS2 de oynanılabilecek bir tekken5 elde etmiş olursunuz ama ekleyen arkadaş bunu yazmak yerine "emülatör bulmanız gerek" gibi klişe birşeyler yazmış.

Emülatörle kaybedeceğiniz zamana birde bunları indirmeyi eklememenizi tavsiye ederim.
Dvd-cd satıcılarında oynanabileceği söylenerek satılanlar( satıcı tarafından kakalananlar yada satılmaya çalışılanlar diye ufak ufak da açabiliriz) içinde aynı şey geçerli.
Dipnot: 2001 yılında ps2 sahibi değilken TTT diye bidolu tekken 3 almışlığımda referans olarak verilebilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Re:

Mesajgönderen UnDeaD » 27 Tem 2008 Pzr, 8:56 pm

Arkadaşlar ben Pcsx2 0.9.5 ile tekken 5 i açtım. Ama oyun takılıyo. Oynanmıyo. MK Armageddon'da ve Tekken Tag Tournament'da da takılıyo. Menülerde falan 60 fps, oyunun içinde 15 fps alabildim en çok.
Resim
Kullanıcı avatarı
UnDeaD
2.dan
2.dan

Re:

Mesajgönderen Jin-Eddy » 31 Ağu 2008 Pzr, 1:18 pm

Benim bildiğim sadece tekken 3 2 1 pc modlu oynanır
[ BİR GÜN HERKES TEKKEN SEVER OLMASIN ]
...:::O ŞEREF BİZDE KALSIN:::....
http://img14.imageshack.us/img14/8103/k ... azama2.jpg
Kullanıcı avatarı
Jin-Eddy
Destroyer
Destroyer

Re:

Mesajgönderen lars_bloodline » 01 Eki 2008 Çrş, 3:23 pm

arkdaslar bn t5, t4 ve ttt arıyom pc için. bana öneriniz vr mı?:cry:
sistem:
ati radeon 1 gb ekran kartı
kingston 4 gb ram
3,10 Ghz işlemci: İntel Quad Core 2
rahat rahat kaldırır ama bn bulamadım tk5 flan
Kullanıcı avatarı
lars_bloodline
Beginner
Beginner

Re: PC'den Tekken5 Oynanabiliyormu ?

Mesajgönderen MaNiaX555 » 21 Mar 2009 Cmt, 11:11 am

arkadaşlar ben uzun uğraşlarım sonunda tekken5i 30 fpsnin üstünde çalıştırabilecek bi emulator buldum.. :)
Ama arkadaşlar PCnizin çok iyi olması gerekiyor (ben bile yavaş oynadım) aynı zamanda TTT i de görüntüsü bozuk bir şekilde 50-55 fps alarak oynadım resimleri yakında upload etcem,eğer isterseniz emulatoru upload edip atarım
İşte denediğim sistem(yukarıda ben bile yavaş oynadım dedim ya belki merak edenler olur diye yazıyorum):
AMD Phenom II X4 920 işlemci (2.8 GHz ve 4 çekirdekli)
2*2 GB kingston ram(toplam 4 GB)
ASUS HD3650 silent DDR2 ekran kartı (1 GB ve 128 bit)
Resim
Tekken isn't a game it is a life style.
Kullanıcı avatarı
MaNiaX555
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen quadraxas » 29 Nis 2009 Çrş, 9:17 am

MaNiaX555 yazdı:arkadaşlar ben uzun uğraşlarım sonunda tekken5i 30 fpsnin üstünde çalıştırabilecek bi emulator buldum.. :)
Ama arkadaşlar PCnizin çok iyi olması gerekiyor (ben bile yavaş oynadım) aynı zamanda TTT i de görüntüsü bozuk bir şekilde 50-55 fps alarak oynadım resimleri yakında upload etcem,eğer isterseniz emulatoru upload edip atarım
İşte denediğim sistem(yukarıda ben bile yavaş oynadım dedim ya belki merak edenler olur diye yazıyorum):
AMD Phenom II X4 920 işlemci (2.8 GHz ve 4 çekirdekli)
2*2 GB kingston ram(toplam 4 GB)
ASUS HD3650 silent DDR2 ekran kartı (1 GB ve 128 bit)

bende pcsx 0.9.6 svn versiyonu ile TTT JP yi sorunsuz oynadım, T5 dvd mevcut olmadığı için deneyemedim.

Intel Core2Quad Q9300 @ 2.78GHZ (4 çekirdekli- ama bişi ifade etmiyor emülator çift çekirdeğe göre optimize edilmiş)
2x2GB Corsair Ram
Nvidia 9600GT sonic 1GB GDDR3 2GHZ-mem 733mhz core
Resim
Kullanıcı avatarı
quadraxas
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 29 Nis 2009 Çrş, 2:06 pm

Arkadaşlar Yukarda Dream_man Arkadaşımında yazdığı gibi şu mevcut emülatörlerle süper bilgisayarlarda bile sorun çıkıyor daha cps3 emülatörü yeni çıktı düzgün olarak ( Cps3 Capcom play system 3 Oyunları Street Fighter Third Strike jojo's Bizarre adventure filan ) Yani ps2 emülatörünü daha uzun bir süre beklicez ( En iyisi Ps2 almak fiyatıda kelepir sayılacak duruma geldi zaten )
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

ÖncekiSonraki

Dön Yardım Destek

Kimler çevrimiçi