• Reklam

Scenario Mode Online?

Tekkende şunu yapamıyorum diyorsanız buraya

Scenario Mode Online?

Mesajgönderen secret4114 » 16 Ara 2009 Çrş, 12:10 pm

Tekken 6 da scenario campaign nın online oacağı söylendi ama bendeki yamadan sonra böyle bir şey yok.Yardım eder misiniz?

Başlık editlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
secret4114
1.kyu
1.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: tekkn 6 online

Mesajgönderen jinemre » 16 Ara 2009 Çrş, 1:55 pm

Çünkü yüklemiş olduğunuz update'de scenario mode online yeniliği getirilmedi. Sadece online oyundaki laga çözüm amaçlı yapılandırılmış bir update. Eğer scenario mode online getirilirse haber olarak yayınlarız merak etmeyin.

Arkadaşlar lütfen başlık açarken açtığınız başlığın konusunun ilk harflerinin büyük olmasına ve açıklayıcı bir başlık olmasına dikkat edelim. Şimbi bu başlık ''tekken 6 online'' anasayfadan bu başlığı gören kimse içeriğinde böyle birşey olduğunu anlayamayacak. Bu başlığı ''Scenario Mode Online?'' Şeklinde açsaydın daha anlamlı bir hal almış olmaz mıydı? Ayrıca neden Türkçe'yi düzgün kullanarak konuşmaz bazı arkadaşlar anlamıyorum :) İmla kurallarına uyalım.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Re: Scenario Mode Online?

Mesajgönderen secret4114 » 16 Ara 2009 Çrş, 6:43 pm

Sayın Jinemre,bilgi için teşekkürler.Ben klavyede çok iyi değilim onun için harfi eksik yazabiliyorum.Kusura bakma arkadaş.
Kullanıcı avatarı
secret4114
1.kyu
1.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen jinemre » 16 Ara 2009 Çrş, 7:51 pm

Benim buradaki amacım hiçkimseyi küçük düşürmek veya kendi Türkçe bilgim ile 10 parmak klavye bilgimi yüceltmek değil. Mesajınızı yavaş da yazabilirsiniz acele etmenize gerek yok sonuçta, ben buranın düzenini sağlamakla görevliyim, insanların öğrenmek istedikleri bilgilere daha kolayca erişebilmesi için çoğunluğun böyle davranması gerekiyor. Sizde aradığınız bilgilere daha kolay ve çabuk yoldan ulaşmak istemez misiniz?
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen secret4114 » 17 Ara 2009 Prş, 10:48 am

Jinemre,cevap için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı