• Reklam

Tekken 5 Online Play ????

Tekkende şunu yapamıyorum diyorsanız buraya

Tekken 5 Online Play ????

Mesajgönderen Jin-Eddy » 29 Ağu 2008 Cum, 4:33 pm

tekken 5 (normal tekken 5, dark resu.. falan değil) onda online yok mu ya
Kullanıcı avatarı
Jin-Eddy
Destroyer
Destroyer

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Tekken 5

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 29 Ağu 2008 Cum, 4:49 pm

Maalesef yok. Tüm seride online sadece Tekken 5 Dr Ps3 versiyonunda var. Onun dışında Pc emülatörüyle Tekken 3 online oynanabiliyor.

"Yahu şunda bi gelişme varmı" diye merak edip baktım Tekken 3 pc de baya baya online oynanıyor. 2 gündür oynuyorum. Rakipte çok :D
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen Jin-Eddy » 29 Ağu 2008 Cum, 5:04 pm

tşk
sayenizde tekken ile ilgili çok şey öğrendim
Kullanıcı avatarı
Jin-Eddy
Destroyer
Destroyer

Mesajgönderen sc--sz » 30 Ağu 2008 Cmt, 9:53 pm

İbrahim abi bu tekken 6 onlıne olmayacakmı yahu asıl onlıne olması gereken o değilmi bide ps3 versiyonu çıkınca insan lar oynamak ister gerçi tekken 6 onlıneolsa bile tDRnin ne kadar onlıneoynandığıda malum ama :down:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Mesajgönderen jinemre » 31 Ağu 2008 Pzr, 12:10 am

sc--sz yazdı:İbrahim abi bu tekken 6 onlıne olmayacakmı yahu asıl onlıne olması gereken o değilmi bide ps3 versiyonu çıkınca insan lar oynamak ister gerçi tekken 6 onlıneolsa bile tDRnin ne kadar onlıneoynandığıda malum ama :down:

İbrahim'e sormuşsun fakat hazır buradayken ben yanıt vereyim sana. Tekken 6 Arcade versiyonunda online mode zaten bulunmakta, PS3'e çıkacak olan Tekken 6 versiyonunda da muhtemelen online mode bulunacaktır.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 31 Ağu 2008 Pzr, 3:54 am

Tekken 6 ps3 versiyonuyla ilgili şuan bir bilgi yok hatta Tekken 6 Arcade versiyonunu hala Türkiyede göremedik. Ps3 versiyonu mutlaka online modla gelecektir. Olmassa çok ayıp eder. Tekken 5 Dr online modu Lag sebebiyle pek göz dolduramadı. Tekken 6 da bu sistem devam ederse oyuna Online Play anlamında pek bir yenilik getirmeyecektir. Ama sunucu sistemine geçilmesi yepyeni bir boyut kazandıracaktır. Yani asıl soru nasıl bir online sistemle geleceği...

Dr onlineda Lag (gecikme) olmasının sebebi iki ps3 ün (seyirci var-yok vs. daha az yada cok da olabilir) kendi arasındaki veri akışını düzenleyecek bir server olmaması. Yani Laglı sistemde ps3ler doğrudan birbirleriyle karşılıklı paslaşıyor ve uzaklık -yakınlığa göre gecikmeler olabiliyor. Kore-Türkiye arası maçlarda fazla lag olması İstanbul-İstanbul arası bir maçtada daha az olması örnek gösterilebilir. Bu şekilde bir online sistem Ps3 gibi bir teknoloji canavarında can sıkıcı olacaktır.

Fakat servera dayalı online sistemlerde ise veri akışını büyük ölçüde sunucular organize eder.Hatta kapasine göre yüzlerce belki binlerce online oyununu yönlendirebilir.Tekken 6nın servera dayalı online bir sistemle çıkacağını varsayarsak ki ben öyle tahmin ediyorum farklı bölgelerde sunucular devreye sokulacaktır.

Örneğin Avrupa, Asya, Amerika Japonya vs. gibi... bölgesel sunucular olduğunda

Türkiye<===>Avrupa Server<====>Almanya (Türkiye-Almanya arası bir maç) yada
Türkiye<===>Avrupa Server<====>Asya Server<===>Kore (Türkiye-Kore arası bir maç) vs. gibi daha hızlı bağlantılar, daha hızlı online maçlar ortaya çıkacaktır.

Akıcı bir online sistemin gelmesi ayrıca ücretli olması gibi bi etki de yaratabilir. Tabiki bir ihtimal... bedavada olabilir :D

2008 E3 de Ps3 versiyonunun gösterilebileceğine dair haberler vardı ama göremedik. Ayrıca bu yıl aralık ayında çıkacağı gibi haberlerde duymuştuk. Ekim ayında Tokyo Game Show var gelişmeleri bekleyip göreceğiz;)
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen sc--sz » 31 Ağu 2008 Pzr, 8:00 am

inşallah bedava olur yoksa okadar büyük server ler az para almaz heralde neysede ben cevabımı aldım teşekkürler :china:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Mesajgönderen doree » 31 Ağu 2008 Pzr, 8:50 pm

o kadar online bekledim! Ama malesef online da her türlü çirkefliğe rastladım.Çok sinir olduğum anlar oldu.

Bu çirkefliğin banada bulaştığını farkedip online oynamayı bırakıyorum.Mutsuzum ama TekkeN 6 tüm mutsuzluğumu gideriyor.

Neyse, başta online çok cazip geldi ama sonradan ne mal olduğu anlaşıldı.

:twisted: AÇILIN HULEYN LAG'cı GELİYOR :twisted:
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Re: Tekken 5 Online Play ????

Mesajgönderen bey-yza » 22 May 2010 Cmt, 1:05 pm

Arkadaşlar ben ps3 te tekken 6'yı online mode da oynamak istiyorum bir şeyler yapıyorum ama benden online modun kapalı olduğu yazılıyor nasıl açabileceğimi bilen varsa bana yardımcı olabilirse sevinirim
.... TEŞEKKÜR EDERİM ...
Kullanıcı avatarı
bey-yza
Beginner
Beginner

Re: Tekken 6 Online Play ????

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 22 May 2010 Cmt, 2:09 pm

Online'a girememenin 2 nedeni vardır, ya PS3'ü internete bağlamamışsındır ya da PSN hesabın yoktur.

PSN'den hesap açmak kolay ve ücretsiz, verdiğim linkten hesabın nasıl açılacağını öğrenebilirsin (4. mesajda).

http://www.tekkentr.com/forum/ps3-f18/t6-ps3-connecting-t2124.html
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez