heicahci gıcık biraz ondan...
DevilBerkay yazdı:Heihachi'nin ewfg 2'si. Aslında ewfg 2'yi yapıyorum ama elektirikli çıkmıyorAnlamadığım iş jin, kazuya ve devil jin'de ewfg 2 yaptığımda %60 oranında elektikli çıkıyor ama heihachi2de çıkmıyor
Acaba heihachi'nin ewgf'si dahamı zor
![]()
![]()

Jamaican yazdı:hwonun ewfg si çok zor yaw!bi de heiachinin ewfg1 i olmuyo bi türlü.dahamı farklı yapılıyo acaba heiachininki?

Bayağı bi pratik yaptım bu komboyla ama son hareketi nedense değdiremiyorum. Sadece 1-2 seferliğine şans eseri değdi ama. 

headshot yazdı:Yaw Steve' in bi kombosu war. Bigmania yazmıştı. f/d 2, f/d 1, 2,1 , f 2,1 den sonra son hareket yani b 3+4,2 yi bi türlü vuramıyorum adama.Bayağı bi pratik yaptım bu komboyla ama son hareketi nedense değdiremiyorum. Sadece 1-2 seferliğine şans eseri değdi ama.
Yanlış bi şeymi yapıyorum acaba

leealex yazdı:bende lee nin geriye hızlı 33 ve rakibin gardına çarpınca 4 e basılan tutma hareketini yapmakta zorlanıyorum kolay bir yöntemini bilen varsa anlatır mı acaba

bigmania yazdı:sana söledim yanlış yapıyosundur die
f,2,1den hemen sonra kolu geri tut steve duruşa geçiyor orda kolu bırakıp 3+4,2 yapıcaksın f2,1 yapıp b3+4,2 deil....

headshot yazdı:bigmania yazdı:sana söledim yanlış yapıyosundur die
f,2,1den hemen sonra kolu geri tut steve duruşa geçiyor orda kolu bırakıp 3+4,2 yapıcaksın f2,1 yapıp b3+4,2 deil....
Sağol Bigmania. Gerçekten orda hata yapıyormuşum. Bu sefer oldu.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir