0-öncelikle terimleri öğrenin
http://www.tekkentr.com/legend.html
terimler açıklamalar falan filan
---------------------------------------------------------------
1-jinle oruken 4 ten sonra oruken boş 4 niye değdiremiyom çıldırdım bugün
---yandan yapman lazın sanıyorum cok hızlı bide, dash oryu boş 4 yapmalısın
------------------------------------------------------------------
2-kazuyada 4 ewgf nasil yapılıyor? ben bir türlü yapa mıyorum , 3 tane ewgf yi değdiriyorum sonrasini yapamıyorum
Halbuki adamlar 5 tane ewgf değdiriyor püf noktasini açıklayarak anlatırsaniz sevinirim
---abicim öncelikle adımlı ewgf cıkarmayı öğrenmen iyi yapman lazım bu konuda sana yardımcı olabilecek bi videomuz var video bölümünde, tüm adımlı ların yapılışını gösteriyo onu kesin izle...
sonra adımlı ewgf yani dash ewgf= dewgf demektir,
4 tane vurmak için önce kalıplı bir rakip alkarşına örneğin steve eğer onada vuramazsab marduk seç, ilk iki tanesini ewgf yapsan da diğer ikisini dewgf yaparsan 4 tane değdirmiş olursun, ama garanti yapmak için birincisi hariz diğer hepsini dewgf yapmalısın
ewgf,ewgf,dewgf,dewgf, yada , ewgf,dewgf,dewgf,dewgf, bunlar 4 lü
ewgf,dewgf,dewgf,dewgf,dewgf buda beş li
--------------------------------------------------------------------------------
3-tekken 5 (ps2) te merak ettiğim bir kaç sualim var cevaplarsan
>sevinirim
>1-) jinpachi karekter olarak aliniyor mu? Alınıyorsa nasıl alindiğini
>tarif eder misin? Alın mıyorsa, internette pinpachinin combolari
>var bu nasil oluyor.
>2-) tekken'de hile codlari var mı?(yine internette paul'un
>"komik combo" sunu gördüm .Bir karakter başka bir karakter gibi
>dövüşebiliyor.Bu nasil oluyor)
----1- JİNPACHİ ALINABİLİYOR FAKAT HİLE CDSİYLE BUDA BİZİM FORMUMUZDA MEVCUT İNDİREBİLİRSİN.
---2- BİR KARAKTER DİĞER KARAKTERİN HAREKETİNİ YAPABİLİYOR ODA HİLE CDSİYLE YAPILABİLİR
---------------------------------------------------------------------------------
4- tekken 5(ps2)' de karşılıklı ünvan maçları nasıl yapılıyor?Tarif edermisiniz?
VS mode da oynarken sadece play 1 in ünvanı gözüküyor, play 2 nin ünvani gözükmüyor halbuki internetteki maçlarda p1 ve p2 de ünvanlar gözüküyor
bende böyle böyle olmasini istiyorum
p1 p2 p1 p2
(tekken lord lee ) ( tekken lord tekkenlord)
king king king
umarım derdimi anlata bilmişimdir kusura bakmayın
----mem card 2 slotuna da memory card takarsan hallolur.
internetteki videolar da o hesap her oyun cunun id kartı war mem card gibi...
-----------------------------------------------------------------------
5-Arkadaşlar sizleri umarım sorularımla sıkmıyorumdur inşallah. Tekken' le yeni tanıştık ,biraz acemiyiz
Bu sefer tekken tag de merak ettiğimiz birkaç sorumuz var
1-)tekken tag (ps2) de "unknown" oyun içerisinde tag butonuna basmadan karakter değiştirebiliyor mu? eğer değişebiliyorsa nasıl? tarif eder misiniz?
2-)yine tekken tag de jin-heihachi ikilisinde jin' in belirli bir combo dan sonra deviljin' e dönüşmesi var mı?(kanatlarının çıkması gibi)
3-) chicken 'dan sonra bir hareket daha var mı? (yani rakibe chicken yaptıktan sonra, rakib de sana chicken yapabiliyor mu? )
Cevap verir seniz sevinirim şimdiden teşekkürler
----1-abi cim şimdi , unknown u seç oyuna gir normal dövüşürken , sağ analgun üzerine bas her basışında değişir aynı son adamın değiştirdiği gibi.
2-arkaya heihachi al, jin ile geri 1+2,2,2,3 sızlıca yap elektiriklenme oluyo sadece kanat falan yok, elektriklendikten sonra bi kaç hareket war,
- 1,2,2,3,2,4,3 kısa kombosu
-wgf 2, yani oryuken 2, adamı iyi ce kaldırıyo,
-oryuken 4,4,4
3-chickenden sonra hareket yok ...